Euro 2024

Αιτία πολέμου: Οι Σκωτσέζοι ήπιαν τις μπύρες των Άγγλων στην Κολωνία!

Αιτία πολέμου: Οι Σκωτσέζοι ήπιαν τις μπύρες των Άγγλων στην Κολωνία!

Η Αγγλία αναμένεται να αντιμετωπίσει την Σλοβενία (25/06, 19:00) στην Κολωνία, έχοντας στο πλευρό της περίπου 50.000 φίλους της, οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν την υποστήριξή τους, υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς στην πόλη δεν έχει μείνει μπύρα ούτε για δείγμα. Τις ήπιαν όλες οι Σκωτσέζοι την προηγούμενη εβδομάδα!

Η αναμέτρηση με την Σλοβενία πλησιάζει (19:00, ΕΡΤ1) και στην Κολωνία όπου αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση, έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Αυτό διότι πολλές pub και πολλά bar της πόλης, έχουν αναφέρει ελλείψεις σε μπύρες, γεγονός που αναμένεται να δυσαρεστήσει τους Άγγλους φιλάθλους, αφού πρόκειται να τους αλλάξει τις pre – match συνήθειές τους.

Η δυσαρέσκεια ενδέχεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, εάν στην εξίσωση προστεθεί το γεγονός πως υπεύθυνοι για τις σοβαρές ελλείψεις σε είδη… πρώτης ανάγκης είναι οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι που είχαν στο μεταξύ επισκεφτεί την πόλη για την αναμέτρηση της δικής τους ομάδας με την Ελβετία (1-1) στις 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι Άγγλοι που βρίσκονται στη Κολωνία ενόψει της αναμέτρησης με την Σλοβενία αγγίζουν τις 50.000 και το πρόβλημα αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως οξύ, επιφέροντας εντάσεις…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης