Euro 2024

«Άνγκους Γκαν, άλλαξε συνήθειες!»: Έξι μήνες πριν, στην θέση του Βάργκα ήταν ο Κόνολι! (video)

«Άνγκους Γκαν, άλλαξε συνήθειες!»: Έξι μήνες πριν, στην θέση του Βάργκα ήταν ο Κόνολι! (video)

Ο Άνγκους Γκαν είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χθεσινής, σοκαριστικής φάσης με τον Μπαρνάμπας Βάργκα. Ο Σκωτσέζος τερματοφύλακας όμως, έχει βεβαρημένο ιστορικό στις επικίνδυνες εξόδους, καθώς πριν από έξι μήνες, είχε «γκρεμίσει» και άλλον αντίπαλο… τον Αάρον Κόνολι της Χαλ.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης σοκαρίστηκε στη θέα της εξόδου του Σκωτσέζου τερματοφύλακα που παρέσυρε όποιον βρήκε στο διάβα του. Ο Άνγκους Γκαν συγκρούστηκε πολύ βίαια με τον επιθετικό της Ουγγαρίας, Μπαρνάμπας Βάργκα, ο οποίος προσγειώθηκε σχεδόν αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, φέρνοντας στο νου θύμησες… Κρίστιαν Έρικσεν και 2021.

Όπως πληροφόρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουγγαρίας, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Ρόσι, ο επιθετικός της Φερεντσβάρος βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του σε φάση θεραπείας. Όμως, ο επιθετικός των Ούγγρων έχει συνθλίψει αρκετά κόκκαλα του προσώπου του, μεταξύ των οποίων και τα οστά του ζυγωματικού και πρόκειται να χειρουργηθεί. Όπως διαρρέεται μάλιστα, έχει υποστεί και μία διάσειση από τη σύγκρουση με τον Άνγκους Γκαν, γεγονός που μαρτυρά την βιαιότητα της σύγκρουσης.

Σε ό,τι αφορά τον Σκωτσέζο τερματοφύλακα, αρνητικό πρωταγωνιστή του αρκετά σοβαρού ατυχήματος, είναι γεγονός πως διαθέτει βεβαρημένο ιστορικό και αυτό διότι τον περασμένο Γενάρη, σε ένα παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του (Νόριτς) με τη Χαλ, ο Γκαν επιχείρησε μία παρόμοια, επικίνδυνη έξοδο μην προσέχοντας τον αντίπαλό του. Στη θέση του Βάργκα εκείνη τη μέρα βρέθηκε ο Ιρλανδός στράικερ, Αάρον Κόνολι, ο οποίος μετά τη σύγκρουση προσγειώθηκε επίσης «άτσαλα» στον αγωνιστικό χώρο και απουσίασε για αρκετές εβδομάδες από την αγωνιστική δράση, έχοντας ως… προίκα ορισμένα κατάγματα στα πλευρά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση είχε προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις στο Νησί, καθώς το φάουλ κατακυρώθηκε υπέρ του Γκαν!

Δεν συζητούμε εάν το χτύπημα ή γενικώς τα χτυπήματα του Γκαν είναι σκόπιμα, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Σκωτσέζος τερματοφύλακας, οφείλει να είναι πιο προσεκτικός στις εξόδους του και λιγότερο επιθετικός, προτάσσοντας και το fair play που επιβάλλει προστασία της σωματικής ακεραιότητας του αντιπάλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης