Euro 2024

Το «τρεις εναντίον ενός» που δεν θα ξεχάσει εύκολα η Γεωργία: Η ευκαιρία ενός ολόκληρου… έθνους! (video)

Το «τρεις εναντίον ενός» που δεν θα ξεχάσει εύκολα η Γεωργία: Η ευκαιρία ενός ολόκληρου… έθνους! (video)

Ναι, η Γεωργία απέσπασε τεράστια ισοπαλία από την Τσεχία και πήρε τον πρώτο της βαθμό σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ιστορικά. Στο τέλος της ημέρας όμως, μπορούσε να κερδίσει. Το γνωρίζει. Και δεν τα κατάφερε, διότι ο Λομπτζανίτζε, σε κατάσταση «τρεις εναντίον ενός», δεν έκανε το πολυπόθητο 2-1!

Το σκορ είναι στο 1-1 και η Γεωργία έχει καταφέρει, με ήρωα τον τερματοφύλακά της, τον Μαμαρντασβίλι, να διατηρήσει τον βαθμό απέναντι στην Τσεχία.

Αμύνεται μαζικά, αντέχει και αναμένει απλώς να συμπληρωθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων, ώστε να πανηγυρίσει τον πρώτο βαθμό στην ιστορία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εν τέλει, το ματς ολοκληρώνεται και οι τυπικά γηπεδούχοι είναι απογοητευμένοι. Ο λόγος; Διότι είχαν μία τεράστια φάση, στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, μετά από κόντρα – επίθεση.

Στο 95’, ο Λομπτζανίτζε αστόχησε μετά από πάσα πάρε-βάλε του Τσακβετάτζε, σε συνθήκη «τρεις εναντίον ενός». Η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα. Το 2-1 δεν έγινε ποτέ. Και πρόκειται ενδεχομένως για μία στιγμή, που θα αργήσει να λησμονήσει ολόκληρο το… έθνος της Γεωργίας.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης