Euro 2024

Στόχος της Λίβερπουλ παίζει βασικός στο Σλοβακία – Ουκρανία: «Ήταν κορυφαίος απέναντι στο Βέλγιο!»

Στόχος της Λίβερπουλ παίζει βασικός στο Σλοβακία – Ουκρανία: «Ήταν κορυφαίος απέναντι στο Βέλγιο!»

Το Σλοβακία – Ουκρανία ξεκινάει και η Λίβερπουλ, εν αντιθέσει με την πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού πλανήτη, θα το παρακολουθήσει προσεκτικά. Ο Άρνε Σλοτ είναι η αιτία και η εμφάνιση του Ντάβιντ Χάνσκο των Σλοβάκων, απέναντι στο Βέλγιο στην πρεμιέρα, αποτελεί την αφορμή…

Μπορεί να ακούει κανείς πως στις 16:00 ώρα Ελλάδος, η πρώτη αναμέτρηση της Παρασκευής (21/06) για το EURO 2024 είναι αυτή της Σλοβακίας με την Ουκρανία, και να μην ενθουσιάζεται.

Δικαιολογημένο. Καμία εκ των δύο αποτελεί χώρα που κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει μακριά. Παράλληλα, ενδεχομένως και καμία να παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο της διοργάνωσης. Ωστόσο, στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ, δεδομένα θα παρακολουθήσουν τη συνάντηση.

Και υπάρχει λόγος. Διότι σύμφωνα με το «The Athletic», οι Σλοβάκοι διαθέτουν έναν παίκτη στο ρόστερ τους, που οι «κόκκινοι» έχουν στα ραντάρ τους. Ο λόγος για τον Ντάβιντ Χάνσκο. Τον αριστεροπόδαρο στόπερ, που ο Άρνε Σλοτ γνωρίζει πολύ καλά, λόγω της συνύπαρξής τους στη Φέγενορντ.

Ο Χάνσκο έχει αγωνιστεί 92 φορές υπό τις οδηγίες του Σλοτ και έχει σημειώσει 11 γκολ. Ανήκει στην ολλανδική ομάδα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028, αλλά η Λίβερπουλ εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του απέναντι στο Βέλγιο. Και είναι δεδομένο πως οι «κόκκινοι» θέλουν να πάρουν κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι. Λέτε;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης