Euro 2024

«Προχθές» νίκη με την Αυστρία, «σήμερα» φιλικό εν μέσω EURO: Η ιδιαίτερη απόφαση του Ντεσάν στη Γερμανία! (video)

«Προχθές» νίκη με την Αυστρία, «σήμερα» φιλικό εν μέσω EURO: Η ιδιαίτερη απόφαση του Ντεσάν στη Γερμανία! (video)

Έπαιξε επίσημο ματς στο EURO, προετοιμάζεται για την δεύτερη αγωνιστική με την Ολλανδία, έδωσε και φιλικό. Ιδιαίτερη απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν για την εθνική Γαλλίας, εν μέσω EURO 2024.

Μπορεί η Γαλλία να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να είναι μία εκ των φαβορί για να κατακτήσει το EURO 2024, όμως ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν επαναπαύεται σε καμία περίπτωση.

Και μεγαλύτερη απόδειξη από την απόφασή του να δώσει φιλικό η χώρα του, τρεις ημέρες μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής, σαφώς και δεν υφίσταται. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Πως παρότι η Γαλλία επικράτησε της Αυστρίας με 1-0 στις 17 του μηνός, πριν από μερικές ώρες ολοκλήρωσε μία φιλική αναμέτρηση. Συνάντησε την U-21 της Πάντερμπορν, έπαιξαν στο προπονητικό της κέντρο και κέρδισε με 7-0!

Σκοπός της εν λόγω επιλογής ήταν να είναι άπαντες οι παίκτες του ρόστερ των «τρικολόρ» σε ετοιμότητα. Έπαιξαν ο Κομάν, ο Κονατέ και ο Παβάρ, σκόραρε ο Μπαρκολά (χατ-τρικ), ο Κόλο Μουανί, ο Φοφανά, ο Κομάν και ο Κονατέ.

Και κάπως έτσι, η Γαλλία ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Παρασκευής (21/06), απέναντι στην Ολλανδία, δίχως – πιθανότατα – τον Κιλιάν Εμπαπέ!



Πηγή: www.england365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης