Euro 2024

Η Γερμανία είναι σοβαρή, το απέδειξε ξανά και πάει στους «16»: Άνετα και την Ουγγαρία (2-0), με ηγέτη… Μουσιάλα! (video)

Η Γερμανία είναι σοβαρή, το απέδειξε ξανά και πάει στους «16»: Άνετα και την Ουγγαρία (2-0), με ηγέτη… Μουσιάλα! (video)

Εύκολα, απλά και πειστικά, η Γερμανία κάνει το 2Χ2 στο EURO 2024. Επικράτησε άνετα με 2-0 της Ουγγαρίας και εξακολουθεί να μοιάζει μία εκ των κορυφαίων του τουρνουά. Εξαιρετικός ξανά ο Μουσιάλα, σκόραρε ο Ιλκάι Γκιντογκάν, θα μπορούσαν να έχουν βρει και άλλα γκολ τα «πάντσερ»!

Άνετη νίκη, εξαιρετική εμφάνιση, μεγάλη σοβαρότητα και τρομερή αισιοδοξία στους φίλους της.

Μία φράση αρκετή για να συνοψίσει πλήρως την εμφάνιση της εθνικής Γερμανίας απέναντι στην Ουγγαρία, με τα «πάντσερ» να επικρατούν με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0.

Πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, είχαν σε μία ακόμη μεγάλη μέρα τον Τζαμάλ Μουσιάλα και ανέβασαν τα τέρματά τους στα 7, έχοντας δεχθεί μόλις ένα σε 180 αγωνιστικά λεπτά. Το αυτογκόλ δηλαδή του Αντόνιο Ρίντιγκερ, στο παιχνίδι με τη Σκωτία.

Στο 22ο λεπτό λοιπόν, και μετά από μία μεγάλη ευκαιρία του Κάι Χάβερτς, ο Μουσιάλα πλάσαρε από κοντά και έγινε ο πρώτος παίκτης του τουρνουά που σημειώνει δύο γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες, αλλά για να διατηρηθεί το 1-0 του πρώτου μέρους, χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR. Ο Νόιερ απέκρουσε σε πρώτη φάση και εν συνεχεία, ο Σάλαϊ σκόραρε, με την τεχνολογία όμως να παρεμβαίνει.


Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 67ο λεπτό ο αρχηγός των Γερμανών. Ο Ιλκάι Γκιντογκάν συνδυάστηκε άψογα με τον Μίτελσταντ και έκανε το 2-0 με το αριστερό, με χαρακτηριστική ευκολία.

Η τελευταία καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 88ο λεπτό, με τον Νόιερ να κάνει κακή έξοδο, αλλά τον Κίμιχ να αποκρούει πάνω στην γραμμή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης