Euro 2024

«Ο Φίλκρουγκ έσπασε το χέρι οπαδού της Γερμανίας!»

«Ο Φίλκρουγκ έσπασε το χέρι οπαδού της Γερμανίας!»
Μία πρεμιέρα EURO, που θα του μείνει αξέχαστη, βίωσε ένας άτυχος Γερμανός φίλαθλος. 
 

Αρκετά άτυχος στάθηκε ένας Γερμανός φίλαθλος, λίγο πριν την πρεμιέρα του EURO 2024, όπου το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα νίκησε με 5-1 τη Σκωτία, πραγματοποιώντας μία ονειρική πρεμιέρα. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Bild, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο Νίκλας Φίλκρουγκ εκτέλεσε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στην κερκίδα. Εκεί, βρισκόταν ο Κάι Φλάτμαν, ένας Γερμανός οπαδός που είχε αγοράσει εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα. 

Αντ' αυτού, βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς χτυπήθηκε από τον «κεραυνό» του Φίλκρουκ, με αποτέλεσμα να σπάσει το αριστερό του χέρι! 

Βέβαια, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ σκόραρε στην αναμέτρηση και εν συνεχεία προσπάθησε να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη του άτυχου φιλάθλου, καθώς του έστειλε μία υπογεγραμμένη μπάλα στο νοσοκομείο.

 Μάλιστα, ο Φλάτμαν προχώρησε και σε... δηλώσεις για το γεγονός, υπογραμμίζοντας: «Ήταν μια τρελή κατάσταση, αλήθεια δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Αλλά αν είναι ποτέ να σου σπάσει κάποιος το χέρι, τότε ο ιδανικός για αυτό είναι ο Φίλκρουγκ με ένα από τα σουτ του»

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης