Euro 2024

Ο Ντάνιελ Φερνάντες στο BN Sports: «Μαζί με την Πορτογαλία, θα ήθελα και την Ελλάδα στο EURO, για να την υποστηρίζω!» (video)

Ο Ντάνιελ Φερνάντες στο BN Sports: «Μαζί με την Πορτογαλία, θα ήθελα και την Ελλάδα στο EURO, για να την υποστηρίζω!» (video)
Μέρος 18ο στο σούπερ αφιέρωμα του BN Sports, για το EURO 2024! Ο Ντάνιελ Φερνάντες, αγαπητός γκολκίπερ από τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, έως την Αθήνα και την Κρήτη, μιλά για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Οι πιθανότητες μίας νέας κατάκτησης, η Ελλάδα και ο νέος του ρόλος στο ποδόσφαιρο.
Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Η πρεμιέρα του EURO 2024 πλησιάζει, όπως και η ολοκλήρωση του αφιερώματος από το BN Sports. Μέρος 18ο, λοιπόν, και ήρθε η σειρά της Πορτογαλίας! Εκπρόσωπός της; Ο Ντάνιελ Φερνάντες!

Συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο του 2004, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ και Πανθρακικός, μέσα σε ένα ταξίδι έντεκα ετών, με πολλές στάσεις στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι, που δεν συνοδεύτηκε από τίτλους, αλλά του έδωσε την ευκαιρία, να κληθεί και να αγωνιστεί (δύο φορές), στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας!

Εν έτει 2024, εργάζεται ως ατζέντης στη χώρα του και γνωρίζει από πρώτο χέρι, πόσο ταλέντο υπάρχει σε αυτήν. Κάτι που φαίνεται και από την αποστολή της εθνικής ομάδας που παρατάσσεται από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μιλώντας στο BN Sports, στέκεται τόσο σε αυτό το κομμάτι, όσο και στις πιθανότητες μίας νέας κατάκτησης ενός EURO, μετά από εκείνο του 2016. Και προφανώς, το κεφάλαιο «Ελλάδα», δεν λείπει από αυτήν τη συνέντευξη.

Powered by Λουξ: Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών

λουξ_λογκο_2.png


Ποια η γνώμη σου για την Πορτογαλία που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Γερμανίας;


«Η Πορτογαλία έχει μία εξαιρετική ομάδα. Ο αγαπημένος μου παίκτης στην εθνική ομάδα, παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ένα παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Τόσο αγωνιστικά, όσο και ως χαρακτήρας. Κανένας δεν είναι τέλειος. Όσο παίζει, θα είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής».

Η αγαπημένη σου εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, όλων των εποχών;

«Θα διάλεγα εκείνη με τον Λουίς Φίγκο, τον Ζόρζε Κόστα, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, και φυσικά, τους Νούνο Γκόμες, Παουλέτα. Έχει ξεχωριστή θέση για μένα. Και μαζί με αυτούς, προφανώς, ο Βίτορ Μπαΐα που έχει τον σεβασμό όλων και ειδικά των τερματοφυλάκων στην Πορτογαλία, για τα όσα έχει κάνει για το ποδόσφαιρο της χώρας μας».



«λουξ free»: Προϊόν της χρονιάς για το 2023!

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή που σου χάρισε, η εθνική ομάδα της χωράς σου;


«Η συμμετοχή μου στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ήμουν δίπλα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όπως ο Ντέκο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εθνική μας ομάδα συνεχίζει να μεγαλώνει σταθερά, παράγει συνεχώς ποδοσφαιριστές, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην τωρινή μου δουλειά, ως ατζέντης παικτών. Υπάρχουν μεγάλες προοπτικές. Γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι»

Ποιος είναι το φαβορί για το φετινό EURO;

«Μόνο την Πορτογαλία υποστηρίζω και θέλω να δω στον τελικό. Αν ήταν και η Ελλάδα στο EURO, θα έλεγα το ίδιο και για εκείνη!»

Τέλος, πώς ήταν οι μέρες σου στην Ελλάδα;

«Η Ελλάδα είναι ένα τεράστιο κομμάτι μου. Την αγαπώ. Έζησα στο μέγιστο, κάθε στιγμή εκεί. Ακόμα κι από τις κακές, έμαθα κάτι. Θεωρώ πως είναι "σπίτι" μου. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έδωσε, τόσο η χώρα, όσο και ο κόσμος. Μου λείπουν».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης