Euro 2024

Οι «Έλληνες» του EURO 2024: Μια ντουζίνα ποδοσφαιριστών, από τέσσερις διαφορετικές ελληνικές ομάδες στα γήπεδα της Γερμανίας! 

Οι «Έλληνες» του EURO 2024: Μια ντουζίνα ποδοσφαιριστών, από τέσσερις διαφορετικές ελληνικές ομάδες στα γήπεδα της Γερμανίας! 
Η Εθνική Ελλάδος δεν θα βρίσκεται στο επερχόμενο EURO. Ωστόσο, αυτό δεν αποτρέπει από την διοργάνωση να έχει ελληνικό στοιχείο, αφού 12 ποδοσφαιριστές, από τέσσερις διαφορετικές ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Stoiximan Super League!

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του EURO 2024. Η Εθνική μας ομάδα δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας, αφού δεν τα κατάφερε στον αγώνα απέναντι στην Γεωργία, τον περασμένο Μάρτιο.

Ωστόσο, τέσσερις ελληνικές ομάδες από την Stoiximan Super League, θα δουν ποδοσφαιριστές τους να αγωνίζονται σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση.

Ολυμπιακός και Άρης δεν θα βρίσκονται ανάμεσα σε αυτές, αφού δεν θα έχουν κάποιον ποδοσφαιριστή τους στο EURO 2024, ενώ τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα πλαισιώσει ο Παναιτωλικός!

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο σύλλογος της Stoiximan Super League με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση, αφού στη Γερμανία θα βρίσκονται πέντε αθλητές του!

Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς βρίσκονται στις κλήσεις της εθνικής Σλοβενίας και αναμένεται να έχουν και αρκετό χρόνο συμμετοχής, αφού τους εμπιστεύεται ο προπονητής τους. Στην εθνική ομάδα της Σερβίας το «παρών» θα δώσουν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς που έχει ήδη «κλείσει» στους «πράσινους» για την νέα σεζόν. 

maksimovic1.jpg

Ακολουθεί η ΑΕΚ, που θα έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές από διαφορετικές εθνικότητες στο επερχόμενο EURO. Στον πρώτο όμιλο απέναντι σε Γερμανία, Σκωτία και Ουγγαρία θα βρεθεί ο Στίβεν Τσούμπερ με την φανέλα της Ελβετίας.

Η εθνική Πολωνίας του Νταμιάν Σιμάνσκι βρίσκεται σε όμιλο «φωτιά», αφού θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια της Ολλανδίας, της Αυστρίας και φυσικά της Γαλλίας!

Ο Ντομαγκόι Βίντα θα ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής Κροατίας στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μία φορά σε μία μεγάλη διοργάνωση.

vida.jpg

Ενώ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα είναι συμπαίκτης της σέρβικης «παρέας» του Παναθηναϊκού, στην οποία θα βρίσκεται και ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που θα πάρει μέρος στην διοργάνωση ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Τον Παναιτωλικό θα τον εκπροσωπήσουν δύο ποδοσφαριστές από την ίδια εθνικότητα. Ο Ταμπίντζε και ο Σενγκέλια θα βρίσκονται στην πρώτη συμμετοχή της εθνικής Γεωργίας σε μία μεγάλη διοργάνωση, με τους δύο παίκτες της ομάδας από το Αγρίνιο να συμπληρώνουν την δωδεκάδα των αθλητών από την Stoiximan Super League, που θα βρίσκονται στα γήπεδα της Γερμανίας!  

4251607-1.jpg

Aναλυτικά οι παίκτες από την Stoiximan Super League, που θα βρίσκονται στο EURO 2024:

Παναθηναϊκός

Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Σερβία)
Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Σερβία) 
Άνταμ Τσέριν (Σλοβενία)
Αντράζ Σπόραρ (Σλοβενία) 
Μπένιαμιν Βέρμπιτς (Σλοβενία) 

ΑΕΚ 
Ντομαγκόι Βίντα (Κροατία)
Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Σερβία) 
Στίβεν Τσούμπερ (Ελβετία) 
Ντάμιαν Σιμάνσκι (Πολωνία) 

Παναιτωλικός
Τζίμι Ταμπίντζε (Γεωργία)
Λεβάν Σενγκέλια (Γεωργία)

ΠΑΟΚ 
Αντρίγια Ζίβκοβιτς (Σερβία)

Διονύσης Καλαϊζής  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης