Euro 2024

Σε επιφυλακή η γερμανική αστυνομία για το Σερβία – Αγγλία: 500 Σέρβοι χούλιγκανς ταξιδεύουν για να προκαλέσουν επεισόδια!

Σε επιφυλακή η γερμανική αστυνομία για το Σερβία – Αγγλία: 500 Σέρβοι χούλιγκανς ταξιδεύουν για να προκαλέσουν επεισόδια!

Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής αστυνομίας, εκατοντάδες Σέρβοι χούλιγκανς  θα βρεθούν στο Γκελσενκίρχεν για την αναμέτρηση με την Αγγλία, με στόχο να προκαλέσουν βίαια επεισόδια.

Σε «συναγερμό» βρίσκεται η γερμανική αστυνομία ενόψει του EURO 2024, καθώς η μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση πλησιάζει.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι αυστηρότατα και περισσότεροι από 20.000 αστυνομικοί βρίσκονται καθημερινά επί ποδός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian», η προσοχή της αστυνομίας είναι στραμμένη στο ματς της Αγγλίας με τη Σερβία την ερχόμενη Κυριακή (16/06, 22:00), στο Γκελσενκίρχεν.

Ο λόγος; Οι γερμανικές Αρχές έχουν πληροφορίες ότι 500 Σέρβοι χούλιγκανς θα βρεθούν στην πόλη, με σκοπό να προκαλέσουν σοβαρά επεισόδια. Η εν λόγω αναμέτρηση, που έχει χαρακτηριστεί από την UEFA ως ματς «υψηλού κινδύνου», αναμένεται να βρεθούν 40.000 Άγγλοι και μάξιμουμ 8.000 Σέρβοι φίλαθλοι.

«Έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες ότι 400 με 500 Σέρβοι χούλιγκανς θα ταξιδέψουν στη Γερμανία με σκοπό να δημιουργήσουν βίαια επεισόδια. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και αυτό είναι το πρόβλημά μας. Η πρόκληση για εμάς είναι να τους εντοπίσουμε έγκαιρα και να τους χωρίσουμε από τους φιλήσυχους φιλάθλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκελσενκίρχεν, Πίτερ Μποθ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης