Euro 2024

Ιταλία – Βοσνία Ερζεγοβίνη 1-0: Θετική η «πρόβα τζενεράλε» χάρη στο… μαγικό του Φρατέζι! (video)

Ιταλία – Βοσνία Ερζεγοβίνη 1-0: Θετική η «πρόβα τζενεράλε» χάρη στο… μαγικό του Φρατέζι! (video)

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του EURO 2024, η Ιταλία κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, με τον Φρατέζι να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής (09/06, 1-0).

Το EURO 2024 είναι έτοιμο να ξεκινήσει και η Ιταλία δείχνει έτοιμη να υπερασπιστεί τα… σκήπτρα της.

Η ομάδα του Σπαλέτι έδωσε το τελευταίο της φιλικό, πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με το αποτέλεσμα να αφήνει «χαμόγελα» στους οπαδούς της.

Ο Φρατέζι με ένα υπέροχο γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του «πληγώνοντας» την Βοσνία Ερζεγοβίνη, για το τελικό 1-0 (09/06).

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία της αναμέτρησης, ανήκει στους Βόσνιους. Ο Χαζραντίνοβιτς στο 8ο λεπτό μπήκε με αξιώσεις μέσα στην περιοχή και δοκίμασε να νικήσει τον Ντοναρούμα. Όμως ο Ιταλός κίπερ είχε απάντηση και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Γκαζιμπέγκοβιτς ανάγκασε τον Ντοναρούμα στο 18’ σε άλλη μία σπουδαία επέμβαση.

Τελικά το γκολ το βρήκε η Ιταλία. Στο 38ο λεπτό ο Κιέσα βρήκε με μία εξαιρετική σέντρα τον Φρατέζι και αυτό με σουτ στη κίνηση, νίκησε τον Βόσνιο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0.

Ο Φρατέζι επιχείρησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 53’, όμως η προσπάθεια του πέρασε απευθείας άουτ.

Σειρά στις ευκαιρίες πήρε ο Σκαμάκα στο 64’, η προσπάθεια του οποίου σταμάτησε πάνω στον Πίριτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιταλία (Λ. Σπαλέτι): Ντοναρούμα, Νταρμιάν, Μπουοντζόρνο, Καλαφιόρι, Μπελανόβα, Ζορζίνιο, Φατζόλι, Καμπιάζο, Φρατέζι, Κιέζα, Σκαμάκα

Βοσνία Ερζεγοβίνη (Σ. Μπάρμπαρες): Πίριτς, Αχμέντοτζιτς, Κάτιτς, Μπίτσακτσιτς, Γκαζιμπέγκοβιτς, Χαζραντίνοβιτς, Ταχίροβιτς, Σάριτς, Μούτζακιτς, Γκίγκοβιτς, Ντεμίροβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης