Euro 2024

Σε όλους έκανε εντύπωση πως ο Γκρίλις είναι εκτός Αγγλίας, αλλά μήπως ο Πεπ το είχε πει ξεκάθαρα;

Σε όλους έκανε εντύπωση πως ο Γκρίλις είναι εκτός Αγγλίας, αλλά μήπως ο Πεπ το είχε πει ξεκάθαρα;

Το είχε προβλέψει. Και ας μην το είχε αντιληφθεί κανείς. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα το είχε πει. Και λίγες ημέρες μετά, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον δικαίωσε, με τον αποκλεισμό του παίκτη από την εθνική Αγγλίας.

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος της Premier League και η Μάντσεστερ Σίτι κατακτά το πρωτάθλημα για 4η διαδοχική φορά. «Γράφει» ιστορία. Γίνεται η μοναδική ομάδα σε ολόκληρη την… ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Είναι επικό.

Αυτομάτως, όσοι βρίσκονται στο ρόστερ των «πολιτών» και πολύ δε περισσότερο, όσοι είναι Άγγλοι, λαμβάνουν τεράστια αναγνώριση. Διότι έχουν πετύχει κάτι που δεν είχε λάβει χώρα ποτέ πριν, μέσα στην χώρα τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Τζακ Γκρίλις.

Ακόμη και σε μία αρνητική σεζόν για τον ίδιο. Δεν απέδωσε όπως στη σεζόν του τρεμπλ για τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν βίωσε την καλύτερη του χρονιά, έχασε την θέση του από τον Τζέρεμι Ντοκού, έγινε «εφεδρικός» στο ρόστερ της ομάδας του. Ήλπιζε πως θα αντιδράσει με την εθνική Αγγλίας.

Κλήθηκε στην αποστολή, αλλά εν τέλει, αποτελεί έναν από τους επτά ποδοσφαιριστές που ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε να μην δει να πετούν μαζί του για τη Γερμανία. Ο Γκρίλις δυσαρεστήθηκε από την εν λόγω εξέλιξη, ουδείς το περίμενε.

Ίσως μόνο ένας, για να είμαστε ακριβείς. Και αναφερόμαστε στον προπονητή του. Στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος με μία του δήλωση, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, είχε συνοψίσει την δύσκολη σεζόν που πέρασε φέτος.

«Δυσκολεύτηκε πολύ φέτος ο Τζακ», παραδέχθηκε ο Πεπ και λίγες ημέρες μετά, δικαιώθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης