Euro 2024

Τον Χάρι Κέιν σε απόδοση… εξαπλασιασμού, τον στηρίζεις – Ακόμη και αν το τρόπαιο δεν έρθει «σπίτι»!

Τον Χάρι Κέιν σε απόδοση… εξαπλασιασμού, τον στηρίζεις – Ακόμη και αν το τρόπαιο δεν έρθει «σπίτι»!

Θα καταφέρει η Αγγλία να κατακτήσει το EURO, για πρώτη φορά στην ιστορία της; Ίσως. Θεωρείται το φαβορί. Την πιστεύουν αρκετοί. Το ρόστερ της είναι «λαμπερό». Αλλά είτε αυτό έρθει… επιτέλους «σπίτι», είτε όχι, ο Χάρι Κέιν αναμένεται να κάνει καλό τουρνουά. Και πώς γίνεται να μην τον στηρίξει κάποιος, όταν το όνομά του «ανέρχεται» σε απόδοση… εξαπλασιασμού από το Pamestoixima.gr; Δεν γίνεται!

Φτάσαμε πλέον μία εβδομάδα μακριά. Τόσο απέχει η σέντρα του EURO 2024 για την Αγγλία άλλωστε, και την πρώτη της αναμέτρηση στην εν λόγω διοργάνωση, μετά από τον χαμένο τελικό στο τουρνουά του 2020.

Το εναρκτήριο παιχνίδι είναι αυτό της Σκωτίας με τη Γερμανία, στις 14 του μηνός, συνολικά στο EURO, για να περάσουν 48 ώρες και να μπει στη «μάχη» και το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Αυτό αγωνίζεται σε εννέα ημέρες, τρεις φορές, και συμπεριλαμβάνεται σε όμιλο με Σερβία, Δανία και Σλοβενία.

Η σειρά που αναφέραμε δεν είναι… τυχαία, καθώς έτσι θα συναντήσει ημερολογιακά τους αντιπάλους της η Αγγλία. Η πρεμιέρα έγκειται απέναντι στην Σερβία, στις 16 του μηνός, για να ακολουθήσουν οι Δανοί τέσσερις ημέρες αργότερα και οι Σλοβένοι, στην τελευταία αγωνιστική, στις 25.

Όσον αφορά το «ιδιαίτερο» με την ημερομηνία της πρεμιέρας, που αναφέραμε; Έχει να κάνει… πράγματι, με τις 16 Ιουνίου. Διότι ποτέ παλαιότερα, οι Άγγλοι έχουν ξεκινήσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο EURO, την συγκεκριμένη ημέρα. Και όπως αντιλαμβάνεστε, ελπίζουν αυτή να φανεί και «γούρικη», ώστε να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο και να πάνε παρακάτω!

Όπως και για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος σύμφωνα με το Pamestoixima.gr, υπολογίζεται ως το 2ο φαβορί, για να τερματίσει το EURO ως ο πρώτος σκόρερ του. Προφανώς, αντιληφθήκατε ήδη πως στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο 5.00 ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, στο 6.00 ο Άγγλος φορ της Μπάγερν Μονάχου, που φιλοδοξεί να πάρει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το καταφέρουν αυτό όμως, τα «τρία Λιοντάρια», είναι να ξεπεράσει και αυτός τις ατομικές του επιδόσεις. Είναι το τρίτο EURO που θα παρευρεθεί και συνολικά, έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές. Καμία το 2016 και τέσσερις στο επόμενο, σκοράροντας σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις, από τους ομίλους, μέχρι και τον ημιτελικό.

Ουδείς όμως του εγγυάται και θεωρητικά… δεν θα συμβεί κιόλας, πως με τέσσερα γκολ θα βγει πρώτος σκόρερ. Χρειάζεται το κάτι παραπάνω, εκτελεί τα πέναλτι, έχει πιθανότητες να το κατορθώσει, αν ξεκινήσει και με το «δεξί» στην πρεμιέρα.

Τον στηρίζουμε λοιπόν μέσω του Pamestoixima.gr και πάμε στο 6.00 του Χάρι Κέιν!

Αναλυτικά, τα γκολ που έχει σκοράρει ο Χάρι Κέιν στα δύο EURO που έχει συμμετάσχει:

EURO 2016: 0 γκολ

EURO 2020: Τέσσερα γκολ (γκολ σε ομίλους, προημιτελικό και ημιτελικό)

Αναλυτικά, η πρώτη πεντάδα των πιο… πιθανών πρώτων σκόρερ, σύμφωνα με το Pamestoixima.gr, στο επικείμενο EURO:

Κιλιάν Εμπαπέ: 5.00

Χάρι Κέιν: 6.00

Κριστιάνο Ρονάλντο: 13.00

Ρομέλου Λουκάκου: 15.00

Τζουντ Μπέλιγχαμ: 17.00

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης