Euro 2024

Είναι η Γεωργία η χειρότερη ομάδα του EURO; Με απόδοση στο... 10.00 πάντως, μάλλον πρέπει να το σκεφτούμε!

Είναι η Γεωργία η χειρότερη ομάδα του EURO; Με απόδοση στο... 10.00 πάντως, μάλλον πρέπει να το σκεφτούμε!

Απέκλεισε η Γεωργία την Ελλάδα. Θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση EURO. Προφανώς και η πορεία της είναι επιτυχημένη. Τι να περιμένουμε όμως από αυτήν; Και τι αξίζει κανείς να επιλέξει, μέσω του Pamestoixima.gr;

Η σέντρα του EURO 2024, με την Εθνική μας ομάδα δυστυχώς να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτό, είναι γεγονός. Πάλεψε πολύ, έφτασε στα μπαράζ, προκρίθηκε στον τελικό, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το πίστεψε όσο θα έπρεπε.

Είχε τη Γεωργία απέναντί της, αγωνιζόταν εκτός έδρας, αλλά ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μία χώρα που δεν έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελλάδα κράτησε το «μηδέν», περιόρισε τον Κβαρατσχέλια, αλλά στο τέλος της ημέρας, έστειλε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι.

Και εκεί, καλώς ή κακώς, το άγχος έμοιαζε να γέρνει στην δική μας πλευρά. Αστόχησε ο Γιώργος Γιακουμάκης τελευταίος και οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν. Θα είναι στη Γερμανία και αυτό από μόνο του, συνιστά μία μεγάλη επιτυχία για αυτούς. Έχουμε όμως μία… απορία.

Είναι η Γεωργία η χειρότερη ομάδα του EURO 2024; Ή αν δεν είναι η… χειρότερη, είναι η ομάδα που αναμένεται να διαγράψει την αρνητικότερη πορεία συγκριτικά με τις υπόλοιπες; Ίσως. 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η Γεωργία «πληρώνει» στο 501, ως προς την κατάκτηση του EURO. Από εκεί και πέρα, είναι η 2η πιο πιθανή ομάδα, ώστε να δεχθεί τα περισσότερα γκολ στους ομίλους. Σε απόδοση μάλιστα που… δεκαπλασιάζει. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός των Γεωργιανών από τη φάση των ομίλων, εντοπίζεται σε απόδοση 1.40, φανερώνοντας την αδυναμία τους!

Σε αυτό φυσικά, διαδραματίζει κομβικό ρόλο και ο όμιλος που κληρώθηκαν. Με την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Τουρκία παίζουν οι Γεωργιανοί. Δεν την λες και την πιο «βατή» κλήρωση....

Πού καταλήγουμε λοιπόν; Στο ότι πράγματι, η Γεωργία μπορεί να αποδειχθεί η χειρότερη ομάδα του EURO. Και το 10.00 που βρίσκει κανείς ως προς το παθητικό των τερμάτων που θα δεχθεί, μοιάζει ιδανικό από το Pamestoixima.gr.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης