Box to Box

Όταν ο Μάντσον σου λέει «γυρνάω στον Ατρόμητο χωρίς χρήματα», και σου στέλνει… βίντεο, τον φέρνεις ξανά! (video)

Όταν ο Μάντσον σου λέει «γυρνάω στον Ατρόμητο χωρίς χρήματα», και σου στέλνει… βίντεο, τον φέρνεις ξανά! (video)

Είσαι στον Ατρόμητο. Διαβάζεις τη συνέντευξη. Τον θυμάσαι, τον εκτιμάς, τον λάτρεψες τότε. Σου ζητά να γυρίσει. Χρόνος υπάρχει για τους ελεύθερους. Τον φέρνεις άμεσα. Τέλος συζήτησης. Δεν πείστηκες ακόμα; Δες τότε το αποκλειστικό βίντεο του Νασιμέντο Μάντσον στο BN Sports!

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ήθελα να κάνω μία συνέντευξη, η οποία να έχει άμεση σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μου αρέσουν όλες αυτές οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, αλλά γνώριζα πως από την στιγμή που «τώρα μου ήρθε», δεν θα ήθελα να περιμένω ιδιαίτερα. Επιθυμούσα κάτι άμεσα.

Ψάχνω, σκέφτομαι, μπαίνω στη διαδικασία να αναζητήσω παίκτες προηγούμενης δεκαετίας, που ενδεχομένως έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο ή δεν βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα. Παίκτες που μου άρεσαν να βλέπω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σταματώ στον Ατρόμητο.

Θυμάμαι τις σεζόν του Νταμίρ Κάναντι. Κοιτάω ρόστερ, βλέπω το όνομα του Νασιμέντο Μάντσον. Τέλος συζήτησης. Αυτόν θέλω. Είμαι εκτός Αθηνών, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει διόλου. Προσπαθώ να τον βρω επί… τόπου, το κάνω και ερχόμαστε σε επαφή!

Βγάζω τις ερωτήσεις, του τις προωθώ. Η «δουλειά» μου πλέον έχει τελειώσει. Απλώς αναμένω πότε θα μου στείλει μήνυμα ξανά. Λίγη ώρα μετά, ξεκινά να μου απαντά σε ό,τι τον ρωτάω. Ξαφνιάζομαι.

Δεν μου έχει τύχει πολλάκις, να στέλνω ερωτήσεις σε έναν ποδοσφαιριστή και προτού τελειώσω έναν… καφέ, να έχω πάρει πίσω όσα χρειάζομαι. Τα διαβάζω. «Ώρα για δουλειά», σκέφτομαι. Ήθελε να πει πολλά, επιθυμούσε να μιλήσει, «τρελαίνεται» για να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Αυτό θέλει, αυτό ζητά, αυτό ήθελε να περάσει μέσα από τη συνέντευξή μας. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο που λάτρεψε το Περιστέρι. Το «αγάπησε». Το θέλει στη ζωή του. Θα γυρνούσε στην χώρα μας, είτε ως προπονητής μελλοντικά, είτε άμεσα ως ποδοσφαιριστής.

Μη με ρωτήσετε την άποψή μου. Δεν ξέρω σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται «σήμερα». Αυτό που γνωρίζω όμως, είναι πως αν ήμουν στον Ατρόμητο, θα το συζητούσα σοβαρά. Σου λέει πως θέλει να έρθει χωρίς χρήματα. Και ξέρεις πως αν σου δώσει έστω και τα… μισά από όσα έπαιρνες τότε, θα είσαι και πάλι κερδισμένος.

Τον φέρνεις… χθες λοιπόν! Για όσους δεν πειστήκατε, δείτε το βίντεο. Για όσους με ρωτάτε πώς ένιωσα με τη συνέντευξη, θα σας πω μόνο κάτι: ένιωσα υπέροχα που εκείνος ο καφές έμεινε ημιτελής…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0