Box to Box

Τρία χρόνια από τη γέννηση του BN Sports, του δικού μας δημοσιογραφικού My Way!

Τρία χρόνια από τη γέννηση του BN Sports, του δικού μας δημοσιογραφικού My Way!

Πάνε κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια, από τη μέρα που συναντήθηκα με τον Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη και λίγες μέρες μετά και με τον Πέτρο Λεωτσάκο. Η κουβέντα μας αφορούσε την δημιουργία ενός καινούργιου site, με μόνη διαφορά ότι δεν θέλαμε να μοιάζει με ό,τι ήδη υπήρχε στην αγορά. Γι’ αυτό άλλωστε μας πήρε και κάποιους μήνες η… κυοφορία. Και ήμασταν πλέον έτοιμοι το Πάσχα του 2021, με τη χώρα να έχει μόλις αρχίσει να συνέρχεται από τη δεύτερη και μεγαλύτερη καραντίνα. Επειγόντως έπρεπε όλοι μας να ξαναβρούμε μια κανονικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το δικό μας My Way, αυτό το μωράκι που λεγόταν BN Sports, γεννήθηκε το ξημέρωμα της 5ης Μαΐου του 2021. Ο Άλκης Τσαβδαράς με τον Γιάννη Ψαράκη ήταν εκεί δίπλα μου, για να το κρατήσουμε στα χέρια μας και φρόντισαν για τον πρώτο χρόνο επίσης ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Κώστας Ψάρρας να μεγαλώνει σωστά. Ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος μάς πρόσφερε επίσης, για σχεδόν τρία χρόνια, την εγκυρότητα του ρεπορτάζ του, όπως και ο Θοδωρής Καρβουνιάρης. Τον τελευταίο έναν χρόνο έχουμε και την συνεργασία, ενός εξαιρετικού δικηγόρου και καταπληκτικού αναλυτή, που είναι ο Γιώργος Στράτος. Για μεγάλο διάστημα ο Πάνος Δημητρίου, με τα ξεχωριστά κομμάτια ρετρό του, μας χάρισε μερικά αριστουργήματα!

Αυτό το site είναι γεμάτο από νέα παιδιά, σχεδόν όλα απόφοιτοι από το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, τη δημοσιογραφική Masia, όπως την αποκαλώ! Νέα παιδιά, που κάνουν όμως πολύ επαγγελματικά την δουλειά τους. Έχουν όρεξη, ιδέες, ενέργεια και χαίρομαι πολύ που έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν τα πιο τρελά όνειρά τους και εδώ βρίσκουν χώρο να τα πραγματοποιήσουν. Δεν γράφουμε απλά τα προφανή, αλλά κυνηγάμε κάθε ιδιαίτερο θέμα. Δεν ψάχνουμε τίτλους που εντυπωσιάζουν, αλλά κοιτάμε την ουσία και διασταυρώνουμε κάθε τι που έχουμε στα χέρια μας.

Εκείνο που έκανα πάντα σε κάθε μέσο που είχα την χαρά και την ευτυχία να δημιουργήσω και να διευθύνω, ήταν να δώσω πλήρη ελευθερία στα στελέχη και στους συντάκτες, να εκφραστούν και να γράψουν όπως και ό,τι θέλουν, αλλά επώνυμα. Με την ευθύνη της υπογραφής και του ονόματός τους. Κανένα κείμενο και κανένας τίτλος δεν λογοκρίνεται. Έτσι έμαθα να λειτουργώ και μέχρι και σήμερα, σε αυτές τις τέσσερις και πλέον δεκαετίες που είμαι στο χώρο, αυτό μαθαίνω στα νεότερα παιδιά.

Τρία χρόνια BN Sports λοιπόν σήμερα (05/05), και τα καλύτερα πάντα θα νοιώθουμε πως έρχονται! Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε. Σβήνουμε τα κεράκια, κάνουμε μια ευχή και λέμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους που δουλεύουν καθημερινά, για να προκύπτει αυτό το όμορφο ταξίδι. Και στέλνουμε την αγάπη μας και σε αυτούς που συνέβαλλαν αυτά τα τρία χρόνια στη διαδρομή και σήμερα βρίσκονται αλλού. Την Ευτυχία, την Ξανθίππη, τις δυο Βασιλικές, τη Σταυρούλα, τον Κυριάκο, τον Μάριο, τον Νίκο, τον Αντώνη, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, τον Νότη, τον Μανώλη, τους Χρήστους ,τον Στέφανο, τον Κώστα, τον Παναγιώτη, τους Αντώνηδες, τον Έκτορα, τον Παύλο, τον Νικόλα, τον Φοίβο. Αν κάποιον ξέχασα ας με συγχωρήσει.

Αυτό το site μπορεί ποτέ να μην πλησιάσει  τα νούμερα κάποιων άλλων εξαιρετικών σελίδων, αλλά είναι πολύ ξεχωριστό. Όχι γιατί είμαστε καλύτεροι από άλλους, απλώς είμαστε διαφορετικοί. Και αυτούς τους χρειάζεται πρώτα απ’ όλα ο αναγνώστης, για να μπορεί να βρει και κάτι εκτός από την καθημερινότητα και τα τετριμμένα!

Πάμε γερά λοιπόν και τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά… Χρόνια πολλά BN Sports!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0