Betpost

Πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στη EuroLeague και… ταμείο από το Pamestoixima!

Πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στη EuroLeague και… ταμείο από το Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στον Ολυμπιακό για της πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Μόναχο από την Μπάγερν, για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Η γερμανική ομάδα έχει αρχίσει μαχητικά στη φετινή σεζόν της διοργάνωσης, καταγράφοντας δύο θετικά αποτελέσματα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Σπουδαία νίκη πήρε η Μπάγερν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κατάφερε και πήρε ένα δύσκολο ματς κόντρα στην Παρί. Οι παίκτες του Γκόρντι Χέρμπετ ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχασαν στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έχει χάσει από τις δύο τουρκικές ομάδες, Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και στη Ζάλγκιρις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλή παράδοση στο Μόναχο, φεύγοντας με το «διπλό» στις τελευταίες τρεις συναντήσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Θα είναι μία δύσκολη αποστολή απέναντι στους Γερμανούς, ωστόσο ο Ολυμπιακός με «σύμμαχο» την παράδοση έχει αρκετές πιθανότητες να φύγει με το «διπλό».

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports;

(25/10 21:45) Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 2 και Τόμας Γουόκαπ Over 5 σε απόδοση 2.40 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0