Betpost

Επανεκκίνηση για Λέστερ με νίκη στο «Κινγκ Πάουερ», διπλασιασμός κερδών από τη Betsson!

Επανεκκίνηση για Λέστερ με νίκη στο «Κινγκ Πάουερ», διπλασιασμός κερδών από τη Betsson!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λέστερ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (25/10, 22:00) για την ένατη αγωνιστική της Premier League.

Στο «Κινγκ Πάουερ» η Νότιγχαμ φιλοξενείται από τη Λέστερ για την ένατη μέρα της Premier League και θέλει να εξαργυρώσει την αγωνιστική της άνοδο με τρίποντο, το οποίο θα την φέρει εγγύτερα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Με αφετηρία τα μέσα Σεπτέμβρη, και συγκεκριμένα το σπουδαίο «διπλό» στο Άνφιλντ (14/09, 1-0), ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετρά οκτώ βαθμούς με απολογισμό 2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην όγδοη θέση με 13 βαθμούς και μόλις στο -2 από την πέμπτη Μπράιτον.

Στο αντίστοιχο διάστημα, οι γηπεδούχοι του Τζέιμι Βάρντι έχουν ακριβώς την ίδια πορεία αριθμητικά, ευρισκόμενοι όμως στη 14η θέση με εννιά βαθμούς. Θέλουν να κάνουν το «3x3», καθώς, μετά την ήττα από την Άρσεναλ (28/09, 4-2), κέρδισαν Μπόρνμουθ (05/10, 1-0) και Σαουθάμπτον (19/10, 2-3), εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Επιλέγουμε τη συνέχιση του δικού τους σερί και τον αντίστοιχο «διπλασιασμό» κερδών ως απόδοση.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(25/10) ΛέστερΝότιγχαμ 1 με απόδοση στο 2.92 από τη Betsson

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0