Betpost

Σταματάει το σερί της Ντόρτμουντ η Ρεάλ και... ταμείο από το Pamestoixima!

Σταματάει το σερί της Ντόρτμουντ η Ρεάλ και... ταμείο από το Pamestoixima!
Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την τρίτη αγωνιστική της League Phaseτου Champions League.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα υποδεχθεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ η Ρεάλ Μαδρίτης, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μία νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση κόντρα στην Στουτγκάρδη, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Λιλ. Οι Ισπανοί έχουν καλή παράδοση κόντρα στη γερμανική ομάδα, καθώς στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μεταξύ τους έχουν δύο νίκες και τρείς ισοπαλίες.

Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί έχουν ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με 2/2, καθώς νίκησαν την Μπριζ και την Σέλτικ, έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Κοντράρονται οι δύο φιναλίστ του προηγούμενου τελικού του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει το πάνω χέρι, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Έχουν κοντραριστεί αρκετές φορές μεταξύ τους, προσφέροντας θέαμα και πολλά γκολ.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22/10 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ 1 και G/G σε απόδοση 2.40 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0