Betpost

Η Νότιγχαμ σπάει το ρόδι με Over στο Σίτι Γκράουντ, ανεβαίνει στη βαθμολογία και το Pamestoixima τριπλασιάζει τα κέρδη!

Η Νότιγχαμ σπάει το ρόδι με Over στο Σίτι Γκράουντ, ανεβαίνει στη βαθμολογία και το Pamestoixima τριπλασιάζει τα κέρδη!

 Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Κρίσταλ Πάλας (21/10, 22:00) στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Premier League.  

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο υποδέχεται στο Σίτι Γκράουντ την Κρίσταλ Πάλας, έναν από τους τέσσερις συλλόγους που ψάχνουν ακόμη την πρώτη νίκη τους (Ίπσουιτς, Γουλβς, Σαουθάμπτον οι υπόλοιπες).

Δύο νίκες μόλις η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη (αλλά με τέσσερις ισοπαλίες), καμία όμως εντός έδρας, όπου μετρά δύο ισοπαλίες (17/08, πρεμιέρα με Μπόρνμουθ 1-1 και Γουλβς 31/08 με το ίδιο αποτέλεσμα) και μία ήττα (Φούλαμ 28/09 0-1).

Σπουδαιότερο αποτέλεσμα το τρίποντο μέσα στο Άνφιλντ (14/09, 1-0), τη στιγμή που η Πάλας έχασε από την ομάδα του Σλοτ στο παιχνίδι πριν τη διακοπή για το Nations League (05/10, 1-0), όμως ξεχωρίζει τις δύο ισοπαλίες της με Τσέλσι (01/09, εκτός έδρας 1-1) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0 είκοσι μέρες ακριβώς αργότερα).

Πλην της ήττας από τη Φούλαμ, η Νότιγχαμ σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, όπως ακριβώς θα πράξει και τώρα όσο χρειάζεται για να μας δώσει το αντίστοιχο κερδοφόρο Over.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21/10, 22:00) Νότιγχαμ ΦόρεστΚρίσταλ Πάλας 1 με Over 1.5 με απόδοση 3.10 από το Pamestoixima.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0