Betpost

Απόδραση Ευρώπης για Παναιτωλικό και δικαίωση από Pamestoixima με «εκτόξευση» κερδών!

Απόδραση Ευρώπης για Παναιτωλικό και δικαίωση από Pamestoixima με «εκτόξευση» κερδών!
Δείτε την πρόταση του Bn Sports για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό (19/10, 20:00).

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναμένεται – πιστεύουμε – να μας χαρίσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με στόχο το τρίποντο, το οποίο θα φέρει ανακατατάξεις στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σε περίπτωση νίκης (η απόδοσή της στο 1.82), θα έχει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις, όπου βρίσκεται ήδη το σύνολο του Γιάννη Πετράκη (4.75), συνδυαστικά με τα αποτελέσματα των προπορευομένων Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκού – οι δύο τελευταίοι αγωνίζονται αντίπαλοι στην Κρήτη (20/10, 18:00).

Προ της διακοπής των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι μονομάχοι διανύουν αντίθετους βίους εκ του αποτελέσματος, μιας και οι Περιστεριώτες έχουν δύο συνεχόμενες ήττες (29/09 Ολυμπιακός εκτός 2-0 και Βόλος στις 5/10 με 2-1), ενώ οι φιλοξενούμενοι κατά τις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες, μετρούν 2x2 νίκες και έξι βαθμούς, αρχικά επί του ΟΦΗ (2-1 στην Κρήτη) και τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ (1-0). Σκοράρουν αμφότεροι και μπορούν να κερδίσουν· διαλέγουμε την ομάδα του Αγρινίου, τη συνέχιση του σερί της και την εδραίωσή της στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, αναμένοντας και την επιρροή, αν υπάρχει, της διακοπής.

Συνοπτικά, η πρόταση του ΒΝ Sports:

(19/10, 20:00) ΑτρόμητοςΠαναιτωλικός G/G και 2 σε απόδοση 9.25 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0