Betpost

Έτοιμος για το δεύτερο «διπλό» ο ΠΑΟΚ στη GBL και… ταμείο από τη Betsson!

Έτοιμος για το δεύτερο «διπλό» ο ΠΑΟΚ στη GBL και… ταμείο από τη Betsson!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική της Basket League.

Τον ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί ο Πανιώνιος για την τρίτη αγωνιστική της Basket League, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στη διοργάνωση.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου εντός έδρας, με σκορ 67-65. Παρόλα αυτά, ο «Ιστορικός» δεν κατάφερε να κάνει το 2/2, αφού την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από το Περιστέρι (82-72).

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να πετύχει μία σπουδαία νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, έχοντας προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς κατέρρευσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, σημειώνοντας την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Αν κι οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από μία νίκη και ήττα, η ομάδα του Μάσιμο Κανσελιέρι θεωρείται φαβορί, καθώς και στις δύο αγωνιστικές έχει δείξει καλά δείγματα, αντίθετα από τον Πανιώνιο, ο οποίος φαίνεται να ψάχνει ακόμα τον ρυθμό του.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19/10 20:15) Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 2 σε απόδοση 2.02 από τη Betsson

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0