Betpost

Έτοιμος να «σπάσει» το σερί της Εφές ο Ολυμπιακός και… ταμείο από το Pamestoixima!

Έτοιμος να «σπάσει» το σερί της Εφές ο Ολυμπιακός και… ταμείο από το Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague, με τις δύο ομάδες να θέλουν να «κλείσουν» την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, καθώς μετά την εντός έδρα ήττα από την Φενέρμπαχτσε, έχασε και από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Συνολικά η Εφές μετράει μία νίκη μέσα σε τρείς αγωνιστικές, με τους γηπεδούχους να έχουν μπροστά τους ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη, αφού επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, με σκορ 89-68. Μετά από αυτήν την εμφάνιση η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φαίνεται να βρίσκει τα «πατήματά» της σιγά-σιγά, με τους Σάσα Βεζένκοφ, Εβάν Φουρνιέ και Τόμας Γουόκαπ να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η Αναντολού Εφές μετράει έξι συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος κόντρα στους «ερυθρόλευκους», με την ελληνική ομάδα να έχει τις δυνατότητες να βάλει «στοπ» στο σερί της.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(18/10 20:30) Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 2 και Τόμας Γουόκαπ Over 5 σε απόδοση 2.30 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0