Betpost

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στη Μαδρίτη και να μας δώσει απόδοση… 5.00 στο Pamestoixima!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στη Μαδρίτη και να μας δώσει απόδοση… 5.00 στο Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague.

Στην Ισπανία θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός AKTOR για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν, μετά τον περσινό τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο Βερολίνο, με τον Παναθηναϊκό να «ράβει» το έβδομο αστέρι στη φανέλα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά τον παλιό καλό της εαυτό, καθώς δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό. Η ισπανική ομάδα έχει ηττηθεί σε δύο ματς στη EuroLeague, κόντρα στην Μπασκόνια και στην Μπάγερν Μονάχου, πετυχαίνοντας μόνο μία νίκη μέχρι στιγμής, απέναντι στην Παρτίζαν.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει καλύτερα στη διοργάνωση, έχοντας κάνει το 2/3 στη διοργάνωση, με τον πρωταθλητή Ευρώπης να γνωρίζει την πρώτη του ήττα από τη νεοφώτιστη Παρί.

Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κλείσει την πρώτη «διαβολοβδομάδα» με θετικό αποτέλεσμα και με τον Κέντρικ Ναν να βρίσκεται σε καλή κατάσταση θα μπορέσει να πάρει το «διπλό».

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

 (17/10 21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 2 και Κέντρικ Ναν Over 5 σε απόδοση 5.00 από το Pamestoixima.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0