Betpost

Με «οδηγό» Μάικ Τζέιμς έτοιμη για το πρώτη της «διπλό» η Μονακό και… ταμείο από το Pamestoixima!

Με «οδηγό» Μάικ Τζέιμς έτοιμη για το πρώτη της «διπλό» η Μονακό και… ταμείο από το Pamestoixima!

Δείτε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μονακό, για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague.

Την Μονακό θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague, με τους Μονεγάσκους να θέλουν να κάνουν το 3/3 στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Με «στραβοπάτημα» ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα στη φετινή EuroLeague, καθώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ηττήθηκε από τη Ζάλγκιρις Κάουνας, με σκορ 74-67. Ωστόσο, στη δεύτερη αγωνιστική η ισπανική ομάδα κατάφερε να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, καθώς νίκησε στην έδρα της την Άλμπα Βερολίνου (88-73).

Από την άλλη πλευρά, οι Μονεγάσκοι έχουν ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στη EuroLeague, έχοντας κάνει το 2/2. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς κέρδισε την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και την Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στο «Πριγκιπάτο».

Η πρόσφατη προϊστορία είναι υπέρ της γαλλικής ομάδας, αφού πέρσι πανηγύρισε δύο νίκες (εντός 91-71, εκτός 67-77), κόντρα στους Ισπανούς.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να συνεχίσει το θετικό σερί της στη EuroLeague, με τηv Μονακό να της δυσκολεύει το έργο της και ακόμα πιο πολύ ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ισραηλινή ομάδα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, σκοράροντας 17 πόντους.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(16/10 21:30)  Μπαρτσελόνα – Μονακό 2 και Μάικ Τζέιμς Over 12 σε απόδοση 2.75 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0