Betpost

Απόλυτο φαβορί η Μπάγερν Μονάχου και… ταμείο από το Pamestoixima!

Απόλυτο φαβορί η Μπάγερν Μονάχου και… ταμείο από το Pamestoixima!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ, για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League γυναικών.

Την  Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει η Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League γυναικών.

Είναι η δεύτερη φορά που η γερμανική ομάδα υποδέχεται την Άρσεναλ στην έδρα της, την τελευταία διετία, με τον αγγλικό σύλλογο να κερδίζει στην προηγούμενη αναμέτρηση, με σκορ 1-0.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει αήττητη στα τελευταία 13 ματς, καθώς έχει να ηττηθεί από τον Μάϊο κόντρα στην Βόλφσμπουργκ στον τελικό κυπέλλου γυναικών Γερμανίας, με σκορ 1-0.

Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ στα τελευταία τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια δεν βάζει πάνω από δύο γκολ. Ενώ η τελευταία ισοπαλία της αγγλικής ομάδας ήταν πριν μισό χρόνο κόντρα στην Έβερτον, με σκορ 1-1.

Η Μπάγενρ Μονάχου είναι το απόλυτο φαβορί, με την Άρσεναλ να μην βρίσκεται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση, για αυτό θα προτείνουμε 1.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(09/10 19:45) Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1 σε απόδοση 2.30 από το Pamestoixima


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0