Football Talk

«Ο Τουράμ δεν ακούει κανέναν»: Κάνει χατ-τρικ κόντρα στην Τορίνο και χαρίζει τη νίκη στην Ίντερ! (video)

«Ο Τουράμ δεν ακούει κανέναν»: Κάνει χατ-τρικ κόντρα στην Τορίνο και χαρίζει τη νίκη στην Ίντερ! (video)
Ο Μάρκους Τουράμ σκοράρει ξανά! Αυτή τη φορά κάνει το πρώτο του χατ τρικ και χαρίζει σπουδαία νίκη στην Ίντερ κόντρα στην Τορίνο (3-2) στην έβδομη αγωνιστική στη Serie A.

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε κόντρα στην Τορίνο, αλλά τα κατάφερε! Με «τριπλέτα» του Μάρκους Τουράμ πήρε τη νίκη στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (3-2) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτω από τη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες, μείωσαν τη διαφορά και… άγχωσαν τους πρωταθλητές Ιταλίας. Ο τραυματισμός του Ζαπάτα στα άσχημα της βραδιάς στο Μιλάνο στην πρώτη μέρα της έβδομης αγωνιστικής της Serie A.


Η Τορίνο είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ρίτσι στο 14΄, που κέρδισε λίγο χώρο και δοκίμασε την τύχη του από μακριά, σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι, αλλά ο Ζόμερ εκτινάχθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 20΄, όταν ο διαιτητής ακυρώνει την κίτρινη κάρτα, που είχε δώσει στον Μαριπάν και δείχνει κόκκινη, έπειτα από έλεγχο από τον VAR.

Η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέντε λεπτά αργότερα ο Ντιμάρκο κάνει μια ωραία ψηλή σέντρα βαθιά μέσα στην περιοχή, και ο Τουράμ την μετατρέπει σε γκολ, με κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι για το 1-0.

 Ο Γάλλος, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Στο 36΄ σκόραρε ξανά διπλασιάζοντας τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του, με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά, ο Ατσέρμπι έκανε τη σέντρα και ο Τουράμ αμαρκάριστος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ζαπάτα βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα των «νερατζούρι» μειώνοντας τη διαφορά σε 2-1, με ένα εκπληκτικό τελείωμα, νικώντας από κοντά τον Ζόμερ.

Η Τορίνο ήταν αρκετά ανταγωνιστική και στο δεύτερο ημίχρονο, σχεδόν δε φαινόταν ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Στη μία ώρα παιχνιδιού, ο Λαουτάρο στέλνει ένα σουτ ακριβείας προς την εστία του Μιλίκοβιτς – Σάβιτς, ο οποίος απέκρουσε σε πρώτο χρόνο. Το ριμπάουντ παίρνει ο Τουράμ και στέλνει στα δίχτυα για το 3-1 και το πρώτο του χατ τρικ στη Serie A.

Σε ένα σημείο που οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και απείλησαν την άμυνα των «νερατζούρι», ο Τσαλχάνογλου βρίσκει το πόδι του αντιπάλου στην περιοχή και ο διαιτητής σφυρίζει για πέναλτι. Η εύστοχη εκτέλεση του Βλάσιτς διαμορφώνει και το τελικό 3-2.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπαστόνι (Ντε Φράι 82΄), Ατσέρμπι, Μπίσεκ (Παβάρ 46΄), Ντιμάρκο, Μικιταριάν (Ζιελίνσκι 77΄), Τσαλχάνογλου, Φρατέζι, Νταρμιάν (Ντούμφρις 68΄), Τουράμ (Ταρεμί 68΄), Μαρτίνεζ

Τορίνο (Πάολο Βανόλι): Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Βαλίκεβιτς, Κοκό, Μαριπάν, Λαζάρο (Βοϊβόντα 62΄), Γκινέιτις (Ίλιτς 62΄), Ρίτσι (Βλάσιτς 83΄), Λινέτι, Πέντερσεν, Άνταμς (Μάσινα 32΄), Ζαπάτα (Καραμό 84΄)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0