Betpost

Η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό «τριπλασιάζει» τις αποδόσεις στο Pamestoixima!

Η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό «τριπλασιάζει» τις αποδόσεις στο Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ (06/10, 20:30) για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, που έχει… ζοριστεί το τελευταίο διάστημα, με δύο ήττες στο Europa League (Γαλατασαράι και Στεάουα Βουκουρεστίου), αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Χωρίς τον Μπάμπα, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα απουσιάζει από το ματς στη Λειβαδειά, αλλά και τον τραυματία Μπράντον Τόμας, το σύνολο του Ρασβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει έναν βατό αντίπαλο και να πάρει νίκη ψυχολογίας πριν τη διακοπή για την εθνικές ομάδες.

Ο Λεβαδειακός έχει δύσκολο έργο απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Πάντως, πρόκειται για μία ομάδα που αν και δεν παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, καταφέρνει και βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα του αντιπάλου.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(06/10, 20:30) Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, νίκη του ΠΑΟΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, 2 και G/G σε απόδοση 3.20 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0