Betpost

Επέλαση πρωτιάς για την ΑΕΚ με «επένδυση» Under στο Αγρίνιο, το Pamestoixima δικαιώνει με κέρδη… x3!

Επέλαση πρωτιάς για την ΑΕΚ με «επένδυση» Under στο Αγρίνιο, το Pamestoixima δικαιώνει με κέρδη… x3!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την έβδομη αγωνιστική της Super League, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ (05/10, 19:30).  

Σε μια παραδοσιακά «σκληροτράχηλη» έδρα επαρχίας με παγίδες εκτιμήσεων και διαψεύσεις προσδοκιών, η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό, αήττητο εδώ και ένα μήνα εντός συνόρων, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (25/08, 2-0).

Τέσσερις αγώνες, οκτώ βαθμοί και 6-2 γκολ παθητικό τον κατατάσσουν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε μια πορεία όπου ξεχωρίζει το πρώτο και το τελευταίο χρονικά τρίποντο (31/08 3-0 εντός έδρας τον Πανσερραϊκό και 29/09 στην Κρήτη 2-1 τον ΟΦΗ).

Η «Ένωση» από την άλλη, έχει ορθοποδήσει πνευματικά από τον αποκλεισμό – σοκ του Αυγούστου από τη Νόα και η απώλεια των 2 βαθμών με την Καλλιθέα (0-0, 22/09), υπερκεράστηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά χάρη στην εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο ντέρμπι της στη χρονιά  και μια «σοβαρή» της εκδοχή, πιστεύουμε, πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και δεν θα τεθεί (ξανά) προ εκπλήξεων. 

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports

(05/10, 19:30) Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2 και Under 2.5 με απόδοση 3.15 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0