Betpost

Γκολ εκατέρωθεν και Under στο Πόρτο, η Betsson «εκτοξεύει» το ταμείο στην Αθήνα!

Γκολ εκατέρωθεν και Under στο Πόρτο, η Betsson «εκτοξεύει» το ταμείο στην Αθήνα!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Πόρτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (03.10, 22:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.

Το Ντραγκάο βάζει για πρώτη φορά φέτος τα γιορτινά ευρωπαϊκά του και οι «δράκοι» του Πόρτο φιλοξενούν τους «διαβόλους» του Μάντσεστερ με κοινό τους διακύβευμα το πρώτο τους τρίποντο.

Η ομάδα του ‘Ερικ Τεν Χάαγκ περνά περίοδο σοβαρής αγωνιστικής κρίσης και ως εκ τούτου αμφισβήτησης έντονης ο ίδιος ο προπονητής της: έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τα μέσα Σεπτέμβρη (3-0 τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας), προέρχεται από τη βαριά ήττα από την Τότεναμ μέσα στο Ολντ Τράφορντ (29/09, 3-0), ενώ στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα έχασε δύο βαθμούς κόντρα στην Τβέντε (25/09, 1-1).

Οι γηπεδούχοι του Βίτορ Μπρούνο κυριαρχούν στο πορτογαλικό τμήμα της Ιβηρικής με μόλις μια ήττα σε εφτά αγώνες, όντες εξ αιτίας της στο -3 από την «απόλυτη» Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά στην Ευρώπη ήταν θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα, λόγω του 3-2 στη Νορβηγία από τη Μπόντο Γκλιμτ.

Προβλέπουμε να σκοράρουν αμφότεροι, δίνοντας στους γηπεδούχους ελαφρύ προβάδισμα αγωνιστικά, αλλά θα επιλέξουμε για την περίσταση μόνο τα γκολ εκατέρωθεν με Under 2.5 γκολ. 

Συνποτικά, η πρόταση του BN Sports

(03/10, 22:00) Πόρτο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ G/G και Under 2.5 σε απόδοση 6.50 από την Betsson

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0