Betpost

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τβέντε κάνουν πρεμιέρα με πολλά γκολ στο Europa League για τον «διπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τβέντε κάνουν πρεμιέρα με πολλά γκολ στο Europa League για τον «διπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τβέντε (25/09, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για τη νίκη στο πρώτο ματς της σεζόν για το νέο Europa League. Αν και δεν έχει ικανοποιητική πορεία στην Premier League, το σύνολο του Τεν Χαγκ μπορεί να απειλήσει και σίγουρα να σκοράρει, ειδικά σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Η Τβέντε φιλοξενείται στο «Ολντ Τράφορντ» και είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Διανύει μια καλή περίοδο, καθώς έρχεται από δύο νίκες στο ολλανδικό πρωτάθλημα, στις οποίες έχει σκοράρει συνολικά επτά τέρματα, ενώ δεν έχει δεχτεί κανένα.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στην ιστορία τους και εμείς θα ποντάρουμε στον αριθμό των τερμάτων που θα πετύχουν, χωρίς να προβλέψουμε νικητή.

Συνοπτικά, η πρόταση του  BN Sports:

(29/09, 22:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τβέντε Εύρος γκολ 2-3 σε απόδοση 2.07 από το Pamestoixima


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0