Betpost

Ντέρμπι Ίντερ - Μίλαν με… νικητή και σίγουρo ταμείο από τη Betsson!

Ντέρμπι Ίντερ - Μίλαν με… νικητή και σίγουρo ταμείο από τη Betsson!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports από τη Betsson για την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν (22/09, 21:45) για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A.

Το ντέρμπι του Μιλάνο ήρθε νωρίς τη φετινή σεζόν να τραβήξει τα βλέμματα όλων στη Serie A. Ίντερ και Μίλαν θα αναμετρηθούν στο «Σαν Σίρο» και η Betsson έχει... κέφια!

Η Ίντερ πήρε σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», και αφού έχει ξεκουράσει τα «αστέρια» της στην αναμέτρηση με τη Μόντσα, είναι έτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι. Με την επιστροφή του Ντιμάρκο, έπειτα από μυϊκή κόπωση, οι «νερατζούρι» θέλουν να συνεχίσουν την ιστορία τους με τους «αιώνιους» και να πάρουν τη νίκη.

Η Μίλαν συνεχίζει την κακή της πορεία σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας από τη Λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Champions League. Πολλά το προβλήματα στην άλλη πλευρά του Μιλάνο και ο Πάολο Φονσέκα δύσκολα θα τα αντιμετωπίσει. Έχει χάσει άλλωστε τα αποδυτήρια από το ματς με τη Λάτσιο, κρατώντας στον πάγκο τους Λεάο και Ερναντές, που πάντοτε δίνουν τη λύση για τους «ροσονέρι». Δεν το έκαναν με τους «Reds», δύσκολά θα το κάνουν και με την Ίντερ.

Εμείς θα πάμε με την ιστορία των τελευταίων χρόνων και νίκη των γηπεδούχων με πολλά γκολ.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(22/09, 21:45) Ίντερ – Μίλαν, 1 και over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.41 από τη Betsson


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0