Betpost

Πολλά γκολ στο Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον «διπλασιασμό» από την Interwetten!

Πολλά γκολ στο Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον «διπλασιασμό» από την Interwetten!

H στοιχηματική πρόταση του BN Sports από την Interwetten για την αναμέτρηση της Φέγενορντ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (19/09, 19:45) για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Η Φέγενορντ είναι αήττητη τη φετινή σεζόν, σκοράρει σε κάθε αναμέτρηση, αλλά δέχεται το ίδιο εύκολα γκολ. Το πλεονέκτημα της έδρας είναι κάτι που λαμβάνουμε υπόψη μας, όμως δύσκολα θα ξεφύγει από τους φιναλίστ του Europa League 2024. Πάντως είναι η τρίτη φορά που διασταυρώνονται οι δύο ομάδες με τελευταία τους συνάντηση το 1987!

Την εντυπωσιακή της πορεία στην Ευρώπη θέλει να συνεχίσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αυτή τη φορά στο Champions League. Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο είναι έτοιμο και διαθέσιμο στις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού. Δύσκολα θα πάρει τη νίκη εκτός έδρας αλλά σίγουρα θα πιέσει μέχρι το τελευταίο… δευτερόλεπτο.

Εμείς θα ποντάρουμε στα πολλά τέρματα στην αναμέτρηση, εξάλλου και οι δύο ομάδες έχουν εύκολο το γκολ, ενώ το νέο format της διοργάνωσης είναι διαμορφωμένο γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(19/09, 19:45) Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν  over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.15 από την Interwetten

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0