Betpost

Πρεμιέρα «σεντονιού» στο Παρίσι με Over της Παρί και… εντυπωσιακή Χιρόνα!

Πρεμιέρα «σεντονιού» στο Παρίσι με Over της Παρί και… εντυπωσιακή Χιρόνα!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Χιρόνα (18/09, 22:00) για την πρεμιέρα του League Stage του Champions League.

Το «Πάρκο των Πριγκήπων» ανοίγει τις πύλες του για τους… γαλαζοαίματους ποδοσφαιριστές του, ώστε να υποδεχθεί για πρώτη φορά φέτος το σεντόνι με τ΄ αστέρια στο κέντρο του σε μια πρεμιέρα γιορτή. Καλεσμένη η άσημη στα γήπεδα της Ευρώπης, Χιρόνα, η οποία πέρυσι εκτοξεύτηκε στην Ισπανία και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία να αλλάξει το status της και να δημιουργήσει ιστορία ευρωπαϊκή στη μνήμη των οπαδών της. Χωρίς το βαρόμετρό της, Κιλιάν Εμπαπέ, καλείται να αποδείξει αν μπορεί να ζει δίχως αυτόν στην Ευρώπη - εντός συνόρων φαίνεται πως θα τα καταφέρει, είναι σίγουρα ευκολότερα εκεί. Αμφότερες παίζουν επιθετικά και μπορούν εύκολα να σκοράρουν και, συνδυαστικά με την αύρα και τις απαιτήσεις μιας ευρωπαϊκής πρεμιέρας, αξιολογούμε πως θα είναι ένα ματς με εύκολο γκολ και γρήγορο ρυθμό. Για να δούμε αν θα ξορκίσει κακούς δαίμονες μέσα στη χρονιά και έως πού θα φτάσει. 

Δείτε την πρόταση του BN Sports: (18/09, 22:00) Παρί Σεν Ζερμέν - Χιρόνα Over Παρί Σεν Ζερμέν πάνω από 2.5 με απόδοση 2.10 από την Interwetten

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0