Betpost

Η Betsson πληρώνει «διπλά» την έναρξη του ταξιδιού για το 16ο με G/G νίκη της Ρεάλ!

Η Betsson πληρώνει «διπλά» την έναρξη του ταξιδιού για το 16ο με G/G νίκη της Ρεάλ!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την πρεμιέρα του League Stage του Champions League, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Στουτγκάρδη (17/09, 22:00).

Καλή η έναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στο κατακαλόκαιρο, αλλά πάντα ένα μήνα μετά μία άλλη αυλαία κλέβει διαχρονικά την παράσταση για… 10 μήνες! Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η έναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι προ των… δεκτών των τηλεοράσεων μας και μάλιστα στην ανανεωμένη, ιστορική γι’ αυτό, εκδοχή της.

Η πρώτη φιλοξενούμενη της νέας εποχής στο Σαντιάγο Μπερναμπέου θα είναι η Στουτγκάρδη και η Ρεάλ Μαδρίτης την υποδέχεται με την καρδιά στο Γουέμπλει και την Ντόρτμουντ και την το μυαλό από τώρα στο Αλιάντζ Αρίνα του Μονάχου για το 16ο τρόπαιο και τη συνέχεια του καθεστώτος της.  

Το κοινό αναμένει να δει θέαμα και νίκη και, κακά τα ψέματα, αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο, δίχως αυτό να σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι αδυνατούν να διαμορφώσουν, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, τις συνθήκες για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.  

Η πρόταση του BN Sports: (17/09, 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Στουτγκάρδη 1 G/G με απόδοση 2.42 από τη Betsson

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0