Betpost

Στοίχημα: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με Over στο 2.00

Στοίχημα: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με Over στο 2.00
Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κυριακάτικο κουπόνι στοιχήματος, με σπουδαία ματς στις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες αλλά και ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Betarades.gr εντόπισε από τις πάμε στοιχήμα προτάσεις επιλογή από το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, έχει κάνει το 3/3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ τρέχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε αντίθετη κατάσταση ο Παναθηναϊκός, που έχει ξεκινήσει μουδιασμένα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Καλλιθέα, προβληματίζοντας με την εικόνα του. Σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε προηγηθεί η νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0, ενώ στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, εντός έδρας είναι πανίσχυρος, δύσκολα θα μείνει άσφαιρος. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι υπό πίεση, αν χάσει απόψε θα μείνει στο -8 από την κορυφή, οφείλει να ρισκάρει. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων πηγαίνουν ψηλά σε σκορ, θα ακολουθήσουμε αυτή την τάση και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0