Betpost

Ντέρμπι… φωτιά με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να «διπλασιάζουν» τις αποδόσεις στο Pamestoixima!

Ντέρμπι… φωτιά με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να «διπλασιάζουν» τις αποδόσεις στο Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports, από το Pamestoixima για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (15/09, 20:30), για την 4η αγωνιστική της Super League.

To πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι γεγονός! Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League (15/09, 20:30).

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ η διακοπή για τις εθνικές ομάδες έδωσε την ευκαιρία στους πρωταθλητές Ελλάδας να συγκεντρώσουν τις… δυνάμεις τους. Το πρόγραμμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς ξεκινούν και οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Europa League. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να ηττηθεί από τους «πράσινους» από τον Φεβρουάριο του 2024 σε αναμέτρηση για το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την υπέρβαση, καθώς δεν έχει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Παρά τη θετική εξέλιξη με την πρόκριση στο League Phase του Europa Conference League, το «τριφύλλι» δυσκολεύεται στην εγχώριες υποχρεώσεις του και δημιουργεί προβληματισμούς για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο ματς που ίσως να επηρεάσει το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο στον σύλλογο. Πάντως, η ιστορία των δύο ομάδων δείχνει πολλά γκολ.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(15/09, 20:30) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες G/G και over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.30 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0