Betpost

Η Μπράιτον επιστρέφει στις νίκες και το Over της από το PameStoixima μάς στέλνει ταμείο!

Η Μπράιτον επιστρέφει στις νίκες και το Over της από το PameStoixima μάς στέλνει ταμείο!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπράιτον εναντίον της Ίπσουιτς (14/09, 17:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Ύστερα από τη διακοπή τους για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, η αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων επιστρέφει στους δέκτες μας με τις ομάδες να συνεχίζουν από εκεί όπου είχαν σταματήσει. Πριν τη διακοπή, η ισοπαλία της με την Άρσεναλ (31/08, 1-1) της στερεί το απόλυτο και την αφήνει στην τρίτη θέση με επτά βαθμούς και η νίκη για να διατηρηθεί ψηλά είναι μονόδρομος. Στο «Φάλμερ Στάντιουμ» η Μπράιτον φιλοξενεί την Ίπσουιτς και συνδυαστικά με ενδεχόμενη απώλεια βαθμών από τις ισόβαθμες στην κορυφή Μάντεστερ Σίτι και Λίβερπουλ (πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα με εννιά βαθμούς), θα βρεθεί τουλάχιστον δεύτερη. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις ένα βαθμό από τον τελευταίο αγώνα πριν την διακοπή εναντίον της Φούλαμ (31/08, 1-1), έχοντας μάλιστα την «ατυχία», βάσει προγράμματος, να παίξουν με τις δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στόχος το παρθενικό τρίποντο, δεδομένης όμως της σύγκρισης της πορείας των δύο, πιστεύουμε πως αυτό δεν θα έρθει ούτε αυτή την αγωνιστική εβδομάδα. 

Δείτε την πρόταση του BN Sports: (14/09, 17:00) Μπράιτον - Ίπσουιτς 1 OVER 2.5 με απόδοση 1.52 από Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0