Betpost

Το «ταμείο» της ημέρας περνάει από τρεις… χώρες! 

Το «ταμείο» της ημέρας περνάει από τρεις… χώρες! 

Μπορεί το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της σημερινής (13/09) ημέρας να μην έχει μεγάλη ποικιλία, αλλά υπάρχουν αναμετρήσεις, που αξίζουν το ενδιαφέρον μας.

Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία συνθέτουν τα σημερινά (13/09) μας πονταρίσματα, σε μια πλούσια Παρασκευή από τα… παλιά. Πάμε να τα δούμε.

Mπέτις ήρθε η ώρα να κερδίσει, αν και έχει λίγες απουσίες, παραμένει πολύ καλύτερη από τη νεοφώτιστη Λεγανές, εύκολα θα χαρίσει τον συμπαθητικό τηρουμένων των αναλογιών άσσο.

Ο άσσος της Ντόρτμουντ δε μοιάζει στα μάτια μας τόσο άνετος όσο δείχνουν οι αποδόσεις, μιας και θα έχει και ελλείψεις στην αμυντική της γραμμή. Η Χάιντενχαϊμ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και δείχνει έτοιμη για… όλα, ένα γκολ της μας φτάνει, γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι η Ντόρτμουντ θα σκοράρει. Εδώ έχει αξία να ψάξει και την κόντρα κάποιος υπό προϋποθέσεις, εμείς δεν το κάνουμε…

Τέλος, ένας βαθμός στο γαλλικό πρωτάθλημα δε θα χαλάσει καμία από τις Σεντ Ετιέν και Λιλ. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι τόσο κακοί όσο δείχνει η βαθμολογία, η Λιλ ψάχνεται λίγο και έχει απουσίες στην αποστολή, πολύ πιθανή η ισοπαλία.

Δυάδα τα δύο «μικρά» μόνο του το Χ, όποιος παίζει μόνο παρολί (με ρίσκο) μπορεί να πάει και στην τριάδα.

ΜΠΕΤΙΣ-ΛΕΓΑΝΕΣ 1 (1,71) ΝΟVIBET 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ G-G (1,71) ΝΟVIBET 

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΙΛ Χ (3,65) PAMESTOIXIMA 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0