Betpost

Στοίχημα: Combo από Αγγλία στο 2.10

Στοίχημα: Combo από Αγγλία στο 2.10
Το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (12/09), αν και δεν έχει τεράστια ποικιλία,  περιλαμβάνει παιχνίδια με ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό με αξία από την Αγγλία για ποντάρισμα στις στοιχηματικές σήμερα, συγκεκριμένα από τη Λιγκ 2 και τον αγώνα Χάρογκεϊτ - Ντονκάστερ.

Η Χάρογκεϊτ γνώρισε την ήττα για τρίτη συνεχόμενη φορά, και πάλι χωρίς να σκοράρει, καθώς έχασε από την Τσέλτεναμ εκτός έδρας με 1-0. Αυτή ήταν και η πρώτη φετινή ήττα της μακριά από το γήπεδό της. Εντός έδρας μετράει μόνο ήττες φέτος στο πρωτάθλημα, συγκεκριμένα τρεις. Γενικά, τη φετινή σεζόν έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη, μακριά από το γήπεδό της κόντρα στην Κόλτσεστερ με 1-0. Στη βαθμολογική κατάταξη βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν με No Goal.

Από νίκη προέρχεται η Ντονκάστερ, κέρδισε με 1-0 την Τζίλιγχαμ εντός έδρας. Πέτυχε με τον τρόπο αυτό την τρίτη σερί νίκη της και έκτη στα οκτώ ματς που έχει παίξει τη φετινή σεζόν. Έχει χάσει μόνο δύο φορές, σε εξόδους της, και τη μια με 3-0 στο Λιγκ Καπ από την Έβερτον, που παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Το γεγονός ότι έχει πολύ καλή αγωνιστική απόδοση φέτος την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη δεύτερη Νοτς Κάουντι. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας είχαν Over 2.5 γκολ.

Η εικόνα της Χάρογκεϊτ προβληματίζει, δεν έχει εύκολο το γκολ και εντός έδρας έχει υποστεί δύο ήττες. Αντίθετα, η Ντονκάστερ είναι πρωτοπόρος, θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή και είναι σε θέση να πετύχει άλλη μια νίκη. Θα πάμε με το συνδυαστικό 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0