Betpost

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στην Ελλάδα για το 2/2 στο Δουβλίνο

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στην Ελλάδα για το 2/2 στο Δουβλίνο
Μονοπωλούν για ακόμη μια ημέρα το ενδιαφέρον τα παιχνίδια του Nations League και ενώ η αναμέτρηση Ιρλανδία - Ελλάδα ξεχωρίζει από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (10/09). Το σημερινό πρόγραμμα είναι πλούσιο σε ματς και ευκαιρίες για στοίχημα και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι της Εθνικής μας το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Στις 21:45 η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο “Aviva Stadium” για τη 2η αγωνιστική του Nations League. Δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι θετικό από την Αγγλία στην πρεμιέρα οι Ιρλανδοί, ηττήθηκαν με 2-0 εντός έδρας. Οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν με γκολ των Ράις (11’) και Γκρίλις (26’), ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος η Ιρλανδία, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Σε αντίθετη κατάσταση η Εθνική Ελλάδος που ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της, καθώς επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της. Ο Ιωαννίδης στο 23’ άνοιξε το σκορ, στο 37’ με αυτογκόλ έγινε το 2-0, ενώ στο 76’ και πάλι ο Ιωαννίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Ελλάδα ταξίδεψε στο Δουβλίνο με ανεβασμένη ψυχολογία, ψάχνει το 2/2, κόντρα στην Ιρλανδία που θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από την Αγγλία. Έχει το μομέντουμ η Εθνική μας, θα την εμπιστευτούμε με κάλυψη και θα κρατήσουμε το Ελλάδα 0 Ασιατικό σε απόδοση 1.83.


Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0