Betpost

H Ρέξαμ σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, κερδίζει και η Interwetten «διπλασιάζει» τα κέρδη!

H Ρέξαμ σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, κερδίζει και η Interwetten «διπλασιάζει» τα κέρδη!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ρέξαμ με την Σριούσμπερι (07/09/24, 17.00) για την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας. 

Για την πέμπτη αγωνιστική της τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας η Ρέξαμ υποδέχεται την Σριούσμπερι και η νίκη είναι το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα και ο πλέον κατάλληλος τρόπος για να διατηρηθεί σε τροχιά πρωτιάς, αφού ισοβαθμεί με την Στόκπορτ.  

Το τρίποντο αναμένεται και στοιχηματικά ως το επικρατέστερο σενάριο, μιας και η δυναμική των δύο ομάδων αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο και επομένως στον βαθμολογικό πίνακα. Ο άσος αποδίδεται στο 1.45 έναντι του 6.25 των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν ακριβώς ένα γκολ ανά αγώνα – τον διπλάσιο οι γηπεδούχοι με 8 τέρματα υπέρ σε 4 αγώνες.

Αναμένουμε και από τις δύο να σκοράρουν, ειδικά για την πρότασή μας όμως προτείνουμε γκολ των γηπεδούχων και στα δύο ημίχρονα για ένα κερδοφόρο διπλασιασμό.  

Η πρόταση του BN Sports: (07/09/24): Ρέξαμ - Σριούσμπερι γκολ γηπεδούχων και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 2.30 από την Interwetten

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0