Betpost

Με νικητή στο Γαλλία - Ιταλία για το Νations League και το Pamestoixima στο... 2.45!

Με νικητή στο Γαλλία - Ιταλία για το Νations League και το Pamestoixima στο... 2.45!

H στοιχηματική  πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ιταλία, για την πρώτη αγωνιστική του UEFA Nations League (06/09, 21:45).

Γαλλία και Ιταλία έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Παρκ ντε Πρενς» για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα συναντηθούν από το 2018!

Η Γαλλία είναι το φαβορί και το απέδειξε φτάνοντας στα ημιτελικά του EURO 2024, όπου και αποκλείστηκε από την Ισπανία, που αργότερα το κατέκτησε. Αν και δεν είχε το αγωνιστικό πρόσωπο που θα περιμέναμε, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Εμπαπέ στους πρώτους αγώνες της διοργάνωσης, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχει αποδείξει την αξία της ως μεγάλη δύναμη στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Η Ιταλία είναι αυτή που θα πρέπει να βρει ξανά τον καλό της εαυτό, όπως στο EURO 2020 που το κατέκτησε. Βέβαια, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που έχει διατηρήσει το ρόλο του προπονητή, παρά την κακή πορεία το καλοκαίρι, έχει προβεί σε αναπροσαρμογές και αυτή τη φορά δε θα πέσει… αμαχητί.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(06/09 21:45) Γαλλία – Ιταλία, G/G και over 2.5 σε απόδοση 2.45 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0