Betpost

O ΠΑΟΚ κάνει το 3/3 για το… 2.07 από το Pamestoixima!

O ΠΑΟΚ κάνει το 3/3 για το… 2.07 από το Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sportsγια την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ (01/09 20:30) για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (01/09, 20:30) στο Περιστέρι, για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την καινούργια σεζόν, καθώς μετράει μόνο ισοπαλίες στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος. Στην αναμέτρηση με τον Άρη (18/08, 1-1) πέτυχε αυτογκόλ και κατάφερε να πάρει την ισοφάριση με μεγάλη δυσκολία στην έδρα του. Στο ταξίδι του στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ (25/08, 1-1) έφυγε με ένα βαθμό, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι σίγουρα πιο δύσκολη υπόθεση για τους Περιστεριώτες.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ, έχει στρέψει όλη του την προσοχή στο ματς με την αθηναϊκή ομάδα, θέλοντας να κάνει το 3/3. Γνωρίζει ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές που θα του δώσει κάποιες «ανάσες», έχοντας μάθει τους αντιπάλους του στην Ευρώπη, αλλά και το πρόγραμμα του Europa League.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(01/09 20:30) Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΟΚ και over 2.5 σε απόδοση 2.07 από τo Pamestoixima.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0