Betpost

Ο Ερυθρός Αστέρας πάει για την ανατροπή κόντρα στην Μπόντο/Γκλιμτ, για το 2.72 από το Pamestoixima!

Ο Ερυθρός Αστέρας πάει για την ανατροπή κόντρα στην Μπόντο/Γκλιμτ, για το 2.72 από το Pamestoixima!
Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports από τo Pamestoixima για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπόντο/Γκλιμτ (28/08 22:00) για την πρόκριση στη League Phase του Champions League.

O Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μπόντο/Γκλιμτ για τη ρεβάνς που θα κρίνει την πρόριση στη League Phase του Champions League.

Ο Ερυθρός Αστέρας πάει για την ανατροπή απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάλλον δεν υπολόγιζε ότι θα τον δυσκολέψει τόσο. Αυτή τη φορά, το πλεονέκτημα της έδρας θα δώσει την ώθηση στους Σέρβους να καλύψουν τη διαφορά του ενός γκολ και να προκριθούν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπόντο/Γκλιμτ έχει ένα μικρό προβάδισμα χάρη στη νίκη της στον πρώτο αγώνα της σειράς. Το εύθραυστο 2-1, όμως μπορεί εύκολα να ανατραπεί, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα από τη Νορβηγία οφείλει να σκοράρει ξανά. Η... καυτή έδρα του Ερυθρού θα είναι ένα από τα εμπόδια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(28/08 22:00) Ερυθρός Αστέρας – Μπόντο/Γκλιμτ, Ερυθρός Αστέρας να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.72 από το Pamestoixima.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0