Betpost

Κορυφή για Θέλτα και Δουβίκα και ταμείο από την Interwetten!

Κορυφή για Θέλτα και Δουβίκα και ταμείο από την Interwetten!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για τον αγώνα ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και τη Θέλτα (26/08, 22:30) της τρίτης αγωνιστικής της La Liga

Στο «Εστάντιο ντε λα Κεράμικα» ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ημέρας της La Liga, όπου η πρωτοπόρος Θέλτα φιλοξενείται από την Βιγιαρεάλ σ΄ ένα αμφίρροπο παιχνίδι, παρά το σαφές στοιχηματικό προβάδισμα των γηπεδούχων για το τρίποντο με 1.95 έναντι 3.80.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να συνεχίσουν το απαιτητικό τους πρόγραμμα και να πετύχουν την δεύτερη σερί νίκη τους με φόντο την πρωτιά, ύστερα από την αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας εναντίον της Σεβίλλης (23/08, 1-2) και τον μοιρασμένο βαθμό της πρεμιέρας κόντρα στην Ατλέτικο (19/08, 2-2).

Την ίδια στιγμή η ομάδα του Βίγκο στην πρώτη της φετινή εξόρμηση, στοχεύει να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από το πολλά υποσχόμενο «απόλυτο» των δύο πρώτων αγωνιστικών, εναντίον των Αλαβές (16/08, 2-1) και Βαλένθια (23/08, 3-1). Αμφότερες σκοράρουν εύκολα και μία επιλογή για εκατέρωθεν γκολ θα ήταν ενδεδειγμένη, ωστόσο, ποντάρουμε στον τριπλασιασμό του… «διπλού» της Θέλτα του Δουβίκα και στην παραμονή της στην κορυφή. 

Η πρόταση του BN Sports:

(26/08, 22:30) Βιγιαρεάλ - Θέλτα 2 με απόδοση 3.80 από την Interwetten

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0