Betpost

Πρεμιέρα στο Φάληρο για Ολυμπιακό με γκολ, θέαμα, Over και... ταμείο από το Pamestoixima!

Πρεμιέρα στο Φάληρο για Ολυμπιακό με γκολ, θέαμα, Over και... ταμείο από το Pamestoixima!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Athens Kallithea (26/08, 20:30) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.  

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική της Super League και ο πρωταθλητής του Conference League, Ολυμπιακός, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Athens Kallithea με ξεκάθαρο στόχο το «2 στα 2» και την εδραίωση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Βόλο εναντίον της τοπικής ομάδας, θέλει να «εξαργυρώσει» και με αποτελέσματα πλέον τη χρονική άνεση, την οποία της χάρισε η ιστορική κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου τον περασμένο Μάιο, χαρίζοντας ένα ευχάριστο καλοκαιρινό βράδυ στο κοινό της, στην πρώτη εντός έδρας εμφάνιση.

Η Athens Kallithea επιστρέφει στο φαληρικό στάδιο μετά από 18 χρόνια, επιδιώκοντας να φύγει με το όποιο βαθμολογικό κέρδος, έχοντας παράλληλα κίνητρο να σκοράρει ξανά στη μεγάλη κατηγορία μετά τη σεζόν 2005-06, όταν και υποβιβάστηκε· η παρουσία της εκεί αποτελεί κίνητρο. Δεδομένου πως αγωνιστικά και στοιχηματικά το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης είναι οι γηπεδούχοι, το BN Sports προβλέπει μία νίκη εντός προγράμματος αφενός, αφετέρου προερχόμενη από το συνδυασμό γκολ και θεάματος, με το OVER να σφραγίζει το τρίποντο και να αποτελεί μία λογική και κερδοφόρα επιλογή. 

Η πρόταση του BN Sports:

(26/08, 20:30) Ολυμπιακός - Athens Kallithea OVER 4.5 σε απόδοση 3.50 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0