Betpost

Η Ντόρτμουντ κάνει πρεμιέρα στη Bundesliga και συνεχίζει το 9/10 με την Άιντραχτ από την Interwetten!

Η Ντόρτμουντ κάνει πρεμιέρα στη Bundesliga και συνεχίζει το 9/10 με την Άιντραχτ από την Interwetten!

Ήρθε η ώρα για πρεμιέρα στην Bundesliga. Και για την ακρίβεια, η ώρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο, εντός έδρας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το BN Sports έχει τη στοιχηματική… λύση και βασίζεται στην ιδιαίτερη παράδοση των δύο ομάδων στο «σπίτι» των «κιτρινόμαυρων» με έδρα την Interwetten!

Και η μεγάλη στιγμή για τη Γερμανία έφτασε. Επιτέλους έφτασε η ώρα για πρεμιέρα στην Bundesliga, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποδέχεται στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με το δεξί ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες στο Κύπελλο Γερμανίας, με την Ντόρτμουντ να επικρατεί απέναντι της Φόνιξ Λίμπεκ με σκορ 4-1 και την  Άιντραχτ να επικρατεί με το ίδιο σκορ έναντι της Μπράουνβαϊγκ.

Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την φοβερή παράδοση που έχουν οι «Βεστφαλοί» με την Άιντραχτ. Η ομάδα του Νουρί Σαχίν στα τελευταία 10 ματς στην έδρα της απέναντι στην επικείμενη αντίπαλό της, μετρά εννιά νίκες και μία ήττα, σε ματς που έχουν επιτευχθεί τουλάχιστον τέσσερα γκολ αθροιστικά. Συμπτωματικά, οι γηπεδούχοι τα έχουν κερδίσει όλα, την στιγμή που η μοναδική τους ήττα έγκειται το 2021, με σκορ 2-1. Στο μόνο δηλαδή παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στοιχηματικά στο Under 3,5. 

Fun Fact; Από το 2007 έχουν να έρθουν ισόπαλες σε αυτό το γήπεδο (1-1)!

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19:30) Μπορούσια Ντόρτμουντ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης Over 3,5 στο 2.10 από την Interwetten

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0