Betpost

Επίδειξη δύναμης από τη Θέλτα που σχεδόν... τριπλασιάζει στη Novibet!

Επίδειξη δύναμης από τη Θέλτα που σχεδόν... τριπλασιάζει στη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Θέλτα με τη Βαλένθια την Παρασκευή (23/08) εν όψει της 2ης αγωνιστικής στη La Liga.

Η Θέλτα υποδέχεται τη Βαλένθια την Παρασκευή (23/08) στο «Μπαλαΐδος» για την 2η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ακόμη είναι αρχή βέβαια, και οι ομάδες δεν έχουν δείξει ακόμη τα αποτελέσματα των σκληρών προπονήσεων τους.

Η Βαλένθια μπορεί να ξεκίνησε με ήττα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όμως δεν σταμάτησε λεπτό να την πιέζει ασφυκτικά, φέρνοντας το ματς στα ίσα, μέχρι να έρθει, τουλάχιστον, το καθοριστικό πέναλτι του Λεβαντόφσκι, το οποίο χάρισε το... τρίποντο στους «μπλαουγκράνα».

Ήταν και λίγο θέμα... τύχης, αφού έδειξε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και είναι έτοιμη να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, πετώντας... μακρία από την προσωρινή 19η θέση.

Από την άλλη, η Θέλτα πήρε μια νίκη κόντρα στην Αλαβές, η οποία βρίσκεται μια θέση πάνω από τις «νυχτερίδες», φιγουράροντας προς το παρόν πρώτη. Σίγουρα, η Βαλένθια συνηθίζει να είναι πιο... ηχηρή, όμως στα διεθνή φιλικά σημείωσε απογοητευτικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με τη γηπεδούχο.

Μπορεί οι «Κέλτες» να μην άφησαν το στίγμα τους την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας στα μισά περίπου του βαθμολογικού πίνακα, όμως στην προετοιμασία πριν τη νέα χρονιά έδειξαν πως είναι έτοιμοι για όποιον κληθεί να τους αντιμετωπίσει.

Οι μεταξύ τους συναντήσεις έχουν λήξει τις περισσότερες φορές υπέρ της Βαλένθια, αν και αρκετές είναι και οι ισοπαλίες. Οι συνθήκες τώρα φαίνεται να ευνοούν τη Θέλτα, όμως αυτό μένει να φανεί.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(20:00) Θέλτα – Βαλένθια, 1X και Over 2.5 σε απόδοση 2.95 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0