Betpost

Η Κόμο... ζορίζει τη Γιουβέντους στο Τορίνο και η Novibet «τετραπλασιάζει»!

Η Κόμο... ζορίζει τη Γιουβέντους στο Τορίνο και η Novibet «τετραπλασιάζει»!

Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports από τη Novibet για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κόμο (19/08 21:45) για την πρώτη αγωνιστική της Serie A.

Για την τρίτη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής της Serie A, η Γιουβέντους υποδέχεται την Κόμο σε μία αναμέτρηση που μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Η Γιουβέντους κάνει πρεμιέρα φέτος στην έδρα της με έναν αντίπαλο που εκ πρώτης όψεως φαίνεται αδύναμος. Οι «μπιανκονέρι», με τον Τιάγκο Μότα πλέον στο ρόλο του προπονητή, βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Χωρίς τον Σέζνι κάτω από τα δοκάρια και όλες τις συζητήσεις περί Κιέζα που είναι με το ένα.. πόδι εκτός ομάδας, θέλουν να αποδείξουν ότι τίποτα δεν τους επηρεάζει. Τι καλύτερο από μία νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν;

Η νεοφώτιστη Κόμο, επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Ιταλίας μετά από 21 χρόνια και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της. Όλοι περιμένουν να δουν το σύνολο του Σεσκ Φάμπρεγας, με τις μεταγραφικές της «βόμβες», να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Σίγουρα, η αναμέτρηση με τη Γιουβέντους αποτελεί την τέλεια ευκαιρία.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:
(19/08 21:45) Γιουβέντους – Κόμο, με Bet builder αποτέλεσμα ημιχρόνου ισοπαλία και over 1.5 γκολ σε απόδοση 3.90 από τη Νovibet.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0